Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Cele mai actuale 10 trenduri de nunți 2017

A sosit timpul pentru planificarea și organizarea nunților. De aceea am făcut un sondaj care sa va informeze despre tendințele cele mai recente si mai noi pentru sezonul de nunta din 2017. Ele sunt șic, elegante, proaspete și simple. La fel ca orice nuntă! Tendința spre ritualuri în aer liber va continua, deoarece acestea oferă posibilitatea de a crea frumusețe, armonie și unicitatea fiecărui ritual de nuntă. Natura, natura și din nou natura - aceasta descrie toate tendințele care vor fi actuale în 2017, și iată-le.  

 

CULORILE în acest an vor fi:

 

1. Ca una dintre cele mai mari tendințe din 2016, nunta în VERDE va continua să fie populară în 2017. Acesta presupune ritual în aer liber în natura, o predominanță de verdeață în decor, atât pe scaune, cât și pe mese. Prin alegerea unei astfel de viziuni, puteți închiria un cort de nuntă Aluhall care să fie decorat cu lining frumos în alb, dând frumusețea și eleganța evenimentului. Putem fi, de asemenea, utile pentru mesele rotunde și rectangulare ale producătorului mondial ZOWN, al cărui reprezentant oficial suntem pentru Bulgaria. Oaspeții evenimentului de nuntă pot fi cazați pe scaunele confortabile Chivari în alb, argintiu sau auriu.

2. Nuntă de grădină este o continuare a temei unei nunți verzi. Pentru un buget modest, aceasta este o soluție ideală, deoarece se pot închiria câteva corturi mici, de exemplu, Mastertent sau Atena Hexagon cu mese rotunde sau dreptunghiulare în funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție. O soluție bună pentru această viziune sunt scaunele Chivari în negru, alb sau limewash. Pentru o viziune mai rafinată a evenimentului, se pot aranja locuri separate cu mese de bar, unde oaspeții se pot relaxa de la dansuri furtunoase. Culorile predominante ale decorului sunt verzi, gri și roz.

3. Nunti inspirate de viață rurală cu elemente de hambar sau cramă, trunchiuri, felinare, covoare, motive populare si mai ales care revin la natura sunt mai populare ca niciodată. Culoarea de bază este maro combinată cu verde. Aceste nunți implică o varietate de locații și respectiv buget - de la hambarul din curtea casei, decorate în diferite soluții la o nuntă sofisticată de mare buget într-o cramă sau cabană sofisticată. Fețele de masă de satin și șervețelele de satin în alb, ecru sau șampanie transformă fiecare locație și îi dau un stil. Noua noastră colecție de scaune Alex în alb și gri sunt o soluție excelentă pentru confortul oaspeților.

4. Nunțile vintage continuă să fie puternice și în 2017! Combinațiile de culori sunt variate, dar cele mai recente sunt pastel verde, roz și maro. Locațiile sunt în funcție de buget - pe malul mării, în pădure, pe luncă, în vinari și cabană, lângă piscină, în grădina restaurantului. Linia regală de corturi Mastertent în ecru va spori aspectul general al evenimentului.

5. Nunțile în gri neutru, roz și bej sunt preferate de oamenii care aleg locații netradiționale precum muzee, cetăți și altele. Această culoare poartă eleganță și stil. Pentru acest tip de nunti corturile Aluhall sunt o soluție foarte bună. Linia elegantă este realizată prin combinarea luminii moi care vine de la candelabrele frumoase, liningul, dă aristocrația viziunii și buchetele mari de flori pe fiecare masă. Urmând culorile actuale, putem completa aspectul cu scaunele Chivari în argintiu sau auriu, mese rotunde cu fețe de masă din satin alb și șervețele din satin în ecru sau șampanie.

6. Nunti in culorile pământului - bej, roz pal si maro. Aceste culori ne întorc la tradițiile strămoșilor noștri, prin folosire de motive populare, lemn, pietre și elemente decorative naturale. Locațiile potrivite sunt în natură, pe luncă, hambar sau cramă. Corturi Mastertent în bej urmăresc tendințele modei, iar lumina moale care pătrunde prin tentele adaugă o notă de căldură și de exhaustivitate.

7. Nuntă în nuanțe de acuarelă. 2017 va fi un an plin de idei creative de nunta. De exemplu, puteți organiza o nuntă în culori de acuarelă, decorând manual meniurile, invitațiile, sfeșnicele și alte detalii, cobindu-le cu viziunea generală a evenimentului. Arcul de nunți ocupă o locație centrală într-o ceremonie, poate fi decorat cu flori naturale și decorațiuni realizate manual în culorile selectate.

8. Pentru miresele care iubesc evenimentele cu o viziune discretă, o nuntă tematică în stil Boho este o alegere bună. Din nou, elementele pământului, natura și florile sunt prezente, dar combinate în paleta de culori de portocaliu pastel, roșu și verde-maroniu. Deciziile privind alegerea locațiilor sunt din nou enorme, astfel încât fiecare să se poată încadra în bugetele și dorințele. Pentru nunți în aer liber oferim corturi Mastertent în portocaliu, roșu și verde, care vor diversifica viziunea și vor crea o atmosferă veselă pentru oaspeți.

9. Și, deoarece tendința este de a reveni la natură, una dintre cele mai romantice nunți va fi nunta în pădure. Desigur, culorile din nou sunt completate cu verde, dar combinate cu purpuriul de neuitat și roz nevinovat. Și pentru că țara noastră oferă păduri frumoase, alegerea exactă a locului va depinde doar de dorința mirilor. Știm, că problema în alegerea unei locații netradiționale este lipsa de electricitate, de aceea noi avem soluția și oferim, în afară de echipamente pentru nunți, și un electrogenerator cu care să putem aduce lumină în eveniment. Dispunem de arcuri, corturi de nuntă, mese, scaune, sfeșnice și toate detalii mici de decor care sunt atât de necesare pentru o viziune minunată a evenimentului.

10. Și când vorbim de nunți, în imaginația întotdeauna apare cuvântul POVESTE. Se păstrează tendința pentru rochii de mireasă 3D, decor alb, multe flori pentru o nuntă plină de farmec. Cortul de nuntă, căptușeala minunată, scaunele Chivari în alb sau auriu, candelabrele de cristal, fețele de masă din satin și florile naturale - tot ce aveți nevoie pentru o nuntă ca în basme.

Tendințele în echipamentele de nunți urmează ritmul inovației și eleganței. Noile noastre colecții de echipamente urmează culorile actuale pentru sezon. Corturile continuă să fie o soluție universală pentru fiecare locație și în funcție de locația se alege și tipul - multe corturi mici împrăștiate sau un cort mare sub care sunt toate mesele și ringul de dans.

 

Combinația clasică de mese rotunde cu fețe de masă din satin și scaune Chivari începe încet să se schimbe. Tendințele arată că tendința ca masele și scaunele să fie îmbrăcate cu huse elastice, combinate cu panglici, flori, decorațiuni și așa mai departe, devin din ce în ce mai populare în întreaga lume.

Și în acest an vom continua să fim parteneri la nunți, astfel încât să putem satisface chiar și cele mai capricioase mirese și să oferim soluțiile cele mai neobișnuite, deoarece știm cum să facem evenimentul perfect. Puteți să vă uitați la fotografiile de nunți din trecut la care am fost parteneri, sau să vizionați videoclipul în care vă realizăm ideile în realitate.

Urmăriți-ne pe FB pentru a explora mai multe idei de nuntă.

 Cele mai actuale 10 trenduri de nunți 2017, poza mica 3183Cele mai actuale 10 trenduri de nunți 2017, poza mica 3184Cele mai actuale 10 trenduri de nunți 2017, poza mica 3185Cele mai actuale 10 trenduri de nunți 2017, poza mica 3186