Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

O petrecere de neuitat cu mobilier iluminat.

Petrecere elegantă, premieră, petrecere zgomotoasă - toți ochii sunt fixate pe lumina. Iar lumina vine de la echipament deosebit de frumos, care este super funcțional. În viața de zi cu zi agitată, nu acordăm atenție detaliilor mici, dar în timpul evenimentului ne uităm și căutăm cele mai frumoase. Bar, iluminat de lumina proprie, mese de coctail cu un iluminat discret, stand și multe alte elemente rafinate, care fac evenimentul sa fie unic. 

 

Mobilierul iluminat este fabricat din polipropilenă prin turnare rotativă. Sunt foarte potrivite pentru branding individual - lucrul care vă va distinge de ceilalți. Indiferent dacă vă aflați la o expoziție sau la un eveniment corporativ, marca dvs. va străluci.

 

Puteți alege dintr-o gamă largă de articole - mese de cocktail, baruri, paravane, canapele, fotolii și decor. Toate modelele pe care le oferim pot fi vizualizate AICI. 

Puteți adăuga elementele pe care le alegeți în coș și să ne trimiteți o cerere de ofertă.

 

Vizualizați fotografiile și ideile pentru evenimente corporate în aer liber sau în interior pe pagina noastră de FB.

 O petrecere de neuitat cu mobilier iluminat., poza mica 3175O petrecere de neuitat cu mobilier iluminat., poza mica 3176O petrecere de neuitat cu mobilier iluminat., poza mica 3177O petrecere de neuitat cu mobilier iluminat., poza mica 3178