Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Banca municipală a ales Right Rental

Banca municipală s sărbătorit cea de-a 20-a aniversare sub corturile Right Rental. Pe piața Battenberg din Sofia au fost construite corturile Right Rental, iar pe covorul roșu au trecut oaspeții distinși. Mai multe despre echipamentul folosit pentru aniversare puteți citi AICI.

Cu ocazia aniversării sale, Banca Municipală s-a angajat, de asemenea, într-o inițiativă de caritate. Acesta va sprijini financiar crearea unui Centru de zi pentru integrarea socială și reabilitarea persoanelor cu dezabilități în Spitalul Alexandrovska. Fondurile vor servi pentru a sprijini reintegrarea persoanelor defavorizate în societate și pentru a dezvolta programe practice pentru a preveni respingerea.

 

Celebrarea aniversării a băncii va continua pe parcursul 2016 instituția a pregătit un program special cu oferte festive pentru clienții săi, care include credite de consum și de locuințe, descoperirile de cont pe card de debit pentru pensionari, card de credit revolving și multe altele. Toate produsele din programul jubiliar pot fi adaptate la posibilitățile potențialul debitorilor. Preferințele vor fi valabile până la 31.12.2016.

 

Banca Municipală a fost înființată în 1996 de către Primăria municipiului Sofia. Timp de două decenii de istorie, sa dovedit a fi reușită și durabilă, iar în serviciile financiare ale municipalităților, Banca este lider de piață, cu o participație de 31,34% în fonduri atrase și o creditare de 19,32% până la sfârșitul lunii martie 2016. Banca oferă un portofoliu bogat de produse și servicii pentru diferiți clienți - municipalități, întreprinderi și cetățeni.

 Banca municipală a ales Right Rental, poza mica 3002Banca municipală a ales Right Rental, poza mica 3003Banca municipală a ales Right Rental, poza mica 3004Banca municipală a ales Right Rental, poza mica 3005Banca municipală a ales Right Rental, poza mica 3006Banca municipală a ales Right Rental, poza mica 3007Banca municipală a ales Right Rental, poza mica 3008Banca municipală a ales Right Rental, poza mica 3009Banca municipală a ales Right Rental, poza mica 3010