Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Corturile Right Rental la Târgul crescătorilor de ovine

Pentru al patrulea an consecutiv Târgul crescătorilor de ovine, care are loc în apropierea Mănăstirii Petropavlov, a ales corturile și echipamentul de la Right Rental. Organizatorii târgului sunt Asociația crescătorilor de ovine din Bulgaria, Asociația Națională a Oilor de Lapte din Bulgaria, cu sprijinul Ministerului Agriculturii și Alimentației al Republicii Bulgaria, al Băncii de Credit Bulgariano-Americane și al municipalităților Veliko Tarnovo, Lyaskovets și Gorna Oryahovitsa

Evenimentul din acest an are loc în perioada 6-8 mai și va reuni sub corturi, mulți crescători și meșteșugari. Programul Festivalului este extrem de bogat: cursa pentru dezosarea de miei, Curbanul Gergyevdenski cu Uti Bachvarov, concurs folcloric „Zablezalo mi agantse“, demonstrații de arte marțiale, defileuri și show cu câini, tăierea și mulsul oilor, frământarea pâinii, demonstrații culinare, concerte și multe altele. 

 

Locația nu este aleasă din întâmplare, deoarece Veliko Tarnovo este un fel de centru al țării și este o destinație convenabilă din toată Bulgaria. Nu este întâmplător și alegerea Right Rental ca partener pentru eveniment. Festivalul este un eveniment mare, la care participă zeci de companii care își prezintă produsele. Un eveniment de această amploare necesită un număr mare de corturi diferite, precum și multe mese și scaune și numai Right Rental, ca furnizor național de echipamente, le poate oferi. Mai multe despre echipamentul în sine al festivalului pot fi găsite aici.

 

Și dacă treceți aceste zile pe lângă Velo Tarnovo, opriți-vă la festivalul crescătorilor de ovine. Cu siguranță veți petrece minunat!

 Corturile Right Rental la Târgul crescătorilor de ovine, poza mica 2907Corturile Right Rental la Târgul crescătorilor de ovine, poza mica 2908