Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Right Rental - sinonim al calității

Right Rental este acum sinonimul calității. 

 

Dovediți pe piața, cu mai mult de 10 ani de experiență în domeniul închirierii de corturi, pavilioane și echipamente, clienții noștri se înmulțesc în fiecare an. Ne putem lăuda de performanța excelentă a unui număr de proiecte importante comandate de clienți mari. Am organizat evenimente la scară largă, cum ar fi Cupa Mondială de Schi în Bansko, Campionatul mondial de Golf „Volvo World Match Play Championship“, Cupa Mondială de volei, Cupa Mondială tenis femei, Campionatul Mondial de Atletism, Campionatele Mondiale în aerobic, lupte, gimnastică și multe altele. Right Rental este, de asemenea, unul dintre sponsorii echipei naționale de fotbal. 

 

Chiar și din faptul că astfel de evenimente majore ne sunt încredințate se poate face concluzia că profesionalismul și experiența noastră ar contribui la desfășurarea perfectă a tuturor evenimentelor comandate de dvs. Indiferent de amploarea evenimentului - fie mare sau mic, eveniment important precum, de exemplu, nuntă, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să ne ocupăm de tot ce aveți nevoie, luând pe deplin în considerare ideea, preferințele și gusturile dvs. 

 

Va oferim o selecție foarte largă 

 

Vă putem oferi o gamă largă de corturi echipate cu gama completă de accesorii din care să alegeți. Nu vă faceți griji, vom face totul să arate și să se împlinească așa cum vă imaginați și doriți. Decorul poate fi întotdeauna personalizat pentru a obține efectul dorit. Iar noi vă vom sfătui cum acest lucru se poate întâmpla cu cea mai mare plăcere. 

 

Proiectele noastre sunt foarte variate, iar siguranța corturilor și a echipamentelor este garantată deoarece ținem la siguranța clienților noștri și respectăm cele mai stricte, noi și mai riguroase standarde. Încă un motiv pentru care să aveți încredere în noi. 

 

Pe lângă această suntem furnizor regional de servicii în Bulgaria și țările învecinate: Grecia, România și Serbia, adică avem succes și în străinătate.

 

Depozitul nostru, care este mare cu o suprafață de 3700 de metri pătrați, are peste 5000 de scaune, 600 de mese, aproximativ 3000 de unități textile, zeci de mii de articole, sticlărie, tacâmuri, mobilier, echipamente de iluminat, decor și multe altele! In ceea ce privește corturi, dispunem de peste 7000 metri pătrați de corturi, așa că puteți fi siguri, că avem ce fă vă oferim.

 

Sezonul de toamna 

 

Oamenii cred că cele mai multe evenimente în aer liber se fac vara, dar asta nu înseamnă că, în toamna și iarna nu se poate organiza un astfel de tip de evenimente, cu corturi și tente. Dispunem de aparate de încălzire care nu vor permite să simțiți frigul precum încălzitoare electrice și agregate de încălzire, calorifere de gaz, încălzitoare de gaze tip "burete", încălzitoare cu infraroșii și radiante, agregate diesel cu ardere indirectă și o putere de la 30 la 220 KW. Cu acestea vă veți bucura la maxim de exeriența. Faceți evenimentul dvs. mai diferit și original.

Și pentru că ne aflăm în mijlocul sezonului de toamna, iată si câteva propuneri de toamnă. 

 

Scaune Chivari 

 

Scaunele Chivari, al căror nume provine de la orașul italian Chiavari, sunt o alegere perfectă pentru orice întâlnire, nuntă, absolvire, aniversare sau zi de naștere. Ele vor sofistica întregul loc și vor fărmeca oaspeții cu comoditatea lor. 

 

Fiecare componentă din acest model de scaun este proiectată în funcție de punctele de încărcare specifice la așezare. Designul este a lui Gaetano Descalzi, a cărui idee de structura contribuie la rezistența construcției. Inițial, Descalzi folosea doar materiale din lemn de cireș sălbatic și arțar, dar ulterior a adăugat fag și cenușă - toate derivate din pădurile luxuriante din Italia. Scaunul este realizat din curele de umăr subțiri, țesute manual în bătătură și direct la cadrul scaunului. 

 

Avem culori diferite de scaune Chivari. Le puteți verifica pe site-ul nostru, 

 

Iată și o măsuță grozavă după ultimele tendințe de modă. 

Vă putem oferi încă multe, verificați și selectați ceea ce vă place cel mai mult. Noi, de la Right Rental vom avea grijă de restul. 

 Right Rental - sinonim al calității, poza mica 2863Right Rental - sinonim al calității, poza mica 2864Right Rental - sinonim al calității, poza mica 2865Right Rental - sinonim al calității, poza mica 2866Right Rental - sinonim al calității, poza mica 2867Right Rental - sinonim al calității, poza mica 2868