Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Zile de naştere vesele şi originale

Vacanța ta se apropie și nu știi cum să o sărbătorești într-un mod special și original. Doriţi să surprindeţi o persoană dragă, organizând-ui o petrecere surpriză, dar nu ştiţi de unde să începeţi. Oferim soluţie problemei dvs.: corturi şi echipamente de la Right Rental pentru zile de naştere de neuitat. 

 

Zilele de naștere sunt printre sărbătorile cele mai speciale pentru fiecare persoană, deoarece ziua de naștere este "ziua lui", toată atenția este îndreptată spre aniversar, care trebuie să se pregătească în mod corespunzător pentru a-și impresiona oaspeții. Ai nevoie de o idee pentru o petrecere proaspătă, distractivă și originală? Corturile şi echipamentul de la Right Rental vor ajea grijă să evitaţi plictiseala şi vă garantează zile de naştere grozave. 

 

De ce să alegem corturi pentru petreceri? 

 

Festivitățile în aer liber sunt mai originale, ele aduc prospețime și dispoziție. Noi de la Right Rental avem echipamentul necesar care să protejeze pe voi, pe oaspeții dvs. și mâncarea dumneavoastră de ploi, prea mult soare sau vânt. De asemenea, puteți alege între o varietate de elemente pentru a personaliza corturile pentru petrecerea: de la construcții de podea, iluminat impresionant, scene spectaculoase și ringuri de dans, încălzire și aer condiționat până la decor interior, în întregime după preferințele dvs. 

 

Decorațiune elegantă și frumoasă 

 

De decor vor avea grija profesioniștii noștri care acordă atenție fiecărui detaliu pentru a face totul să arate perfect. Echipa noastră de creație respectă cerințele creative ale dvs., clienții noștri, vă ghidează în timpul organizaţiei pentru a vă oferi o atmosferă minunată, transformând sărbătorile dvs. într-o poveste de vis. Iar zilele de naştere sunt de neuitat pentru că sunt o dată pe an. Pentru că meritați. 

 

Indiferent de vârsta celui care sărbătoreşte: decorul bine selectat este întotdeauna binevenit pentru mici și mari, deoarece contribuie la starea de spirit de ansamblu. Aveți posibilitatea să alegeți între o varietate de tipuri de decorațiuni, deoarece noi de la Right Rental ne-am gândit la acest lucru. Puteţi selecta elemente mai tradiţionale sau mai nestandard, să adăugați sculpturi de gheață, oglinzi și vase ciudate sau să faceți o petrecere tematică cu ajutorul unui decor mai special. Voi alegeţi şi culorile: mai elegante sau mai colorate şi mai amuzantă, totul depinde de ideea dvs. pentru o zi perfectă. 

 

Baloanele, deși sunt o alegere des întâlnită și se asociază cu zilele de naștere, aduc mereu mai multă bucurie şi culoare. De fapt, ce este o zi de naștere fără baloane și lumanari? Ele sunt cel mai bun mod de a spune "Bun venit" oaspeților dvs. Di nou, este foarte important să alegeţi culorile potrivite şi forme şi să dați impuls imaginației, deoarece ea poate face miracole. Spuneţi profesioniştilor noştri, care vă vor ajuta în timpul organizaţiei cum vă imaginaţi petrecerea şi ei vor îndeplini dorinţele dvs. 

 

Veselă elegantă şi echipamente de bucătărie de înaltă calitate 

 

Rămâne ultimul element, şi anume tacâmuri de masă elegante, platouri, vitrine, obiecte din sticlă și ustensile, unde gustările pe care le alegeți vor arăta și mai apetisante. Avem o varietate de seturi demasă pentru toate tipurile de evenimente. Vase pentru şampanie şi gheaţă, scrumiere elegante, precum și orice tip de echipament de bucătărie, în cazul în care decideți să pregătiţi deliciile culinare. 

 

Totul este gata, rămâne numai să vă bucuraţi de sărbătoare sub sunetul de muzică plăcută, mâncând mâncăruri delicioase și de a vă scufunda într-o atmosferă minunată și diferită. 

 

Iată de ce corturile noastre de înaltă calitate sunt ideale pentru sărbătorirea zilelor de naştere cu întreaga familie, cu prieteni, rude şi colegi. Nu vă faceţi griji şi de spaţiul. Corturile noastre sunt 

destul de spațioase pentru a găzdui mulți oaspeți și vă oferă spațiu pentru dansuri nebune și jocuri distractive. Indiferent câte persoane ați decis să invitați, ne spuneți un număr de oaspeți și noi ne ocupăm de restul. Și pentru a fi o companie mai modestă, sărbătorile cu noi, în special zilele de naștere, sunt întotdeauna la un nivel înalt. 

 

Iar de organizarea - vom ave grija noi! 

 

 Zile de naştere vesele şi originale, poza mica 2832Zile de naştere vesele şi originale, poza mica 2833Zile de naştere vesele şi originale, poza mica 2834Zile de naştere vesele şi originale, poza mica 2835