Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Petreceri de nuntă magice

Nunţile pentru tinerii căsătoriţi reprezintă un amestec de emoții puternice și mari așteptări. Fiecare cuplu visează la un eveniment de neuitat unic. Totul trebuie să fie perfect şi fără cusur. Noi de la Right Rental Special Events Services ştim foarte bine nevoile mirilor, care caută ajutor în alegerea și organizarea acestei zile magice. 

 

De aceea, pentru ca nunta să fie cu adevărat perfectă, totul trebuie organizat impecabil. Încredeți-vă în specialiștii din Right Rental care făc acest lucru de peste 10 ani și nu veți regreta. Ei vor avea grijă de tot. 

 

Selecție largă de corturi 

 

Vă oferim o gamă foarte mare de corturi de înaltă calitate de închiriat, care vor contribui la o atmosferă cu adevărat magică. Să nu credeţi să am terminat aici: opțiunile de personalizare sunt multe și variate, pornind de la preferințele de culoare pe care le alegeți. Continuăm cu multe extre, inclusiv: un acoperiș original transparent, iluminat eficient, încălzire, aer condiționat, pereți și uși cu ferestre, diverse elemente decorative, precum și echipamente suplimentare pentru podele. Facilitățile sunt extrem de elegante și vor aduce, fără îndoială, o atmosferă plăcută și sofisticată, pentru a vă face sărbătoarea de nuntă un vis devenit realitate. Toate acestea în funcție de gusturile și posibilităţile dvs. 

 

Locul îl alegeţi dvs. 

 

Graţie corturilor şi tentelor de înaltă clasă Right Rental, dvs. veţi putea liber alege locul pentru ceremonia de nuntă. De obicei, femeile de mici îşi imaginează o nuntă magică la malul mării, pe o luncă verde, sub cerul înstelat sau în munţi, într-un loc nestandard și romantic. Noi vă oferim posibilitatea de a vă îndeplini visurile şi de a face această zi de viață cu adevărat specială.

 

 

Garantăm pentru liniştea dvs. 

 

Facilitățile spațioase, în afară faptului că contribuie la confortul dumneavoastră și cel al oaspeților dvs., vă vor proteja de condițiile climatice nefavorabile. Nu va fi nevoie să vă faceți griji dacă va ploua sau frunzele sau insectele vor cădea de pe copaci. În plus, vă vom economisi timp și nervi în organizarea fiecărui pas al sărbătorii dvs., păstrând astfel doar minunata amintire a acestei. Și bineînțeles, ne vom conforma preferințelor și bugetului. 

 

Catering si mobilier 

 

Nu vă faceți griji, noi la Right Rental vom avea grijă oaspeții să rămâne impresionați de mobilier. Vă oferim o paletă bogată de mobilier de designer, mese elegante și scaune confortabile, bănci, precum și fețe de masă frumoase, panglici, porțelan rafinat și obiecte din sticlă. 

 

Cu toate aceste frumuseți şi catering-ul ar trebui sa fie la nivel. Vom pregăti bunătăţi servite pe vitrine şi platouri frumoase. Compania oferă produse de înaltă calitate care vor asigura buna dispoziție a oaspeților pentru fiecare ocazie. 

 

Right Rental se ocupă de organizarea de recepții de nuntă, petreceri private, evenimente culturale sau de altă natură. Cu o abordare individuală pentru fiecare sărbătoare și fiecare client, noi putem realiza toate dorințele și ideile dvs., astfel încât să vă puteți bucura de o experiență de nunta feerică! 

 

Decorațiuni atractive 

 

Corturi de cea mai înaltă calitate de închiriat, catering profesional, echipament şi mobilier elegant - da, oferim toate acestea! Lista continuă cu decoraţiuni atractive, care să completeze aspectul nunţii dumneavoastră. Noi de la Right Rental suntem experți în decorarea sărbătorilor de nuntă și a evenimentelor mari. Compania oferă o gamă largă de produse care vă vor satisface cu siguranță dorințele. Puteți alege între sfeșnice originale, vase deosebite, recipiente de șampanie şi gheață, sticlă sau sculpturi metalice, oglinzi frumoase, felinare colorate și covoare. 

 

Toate acestea vor transforma petrecerea dumneavoastră într-o petrecere de nuntă magică pe care nu o veți uita cu siguranță. 

 Petreceri de nuntă magice, poza mica 2673Petreceri de nuntă magice, poza mica 2674Petreceri de nuntă magice, poza mica 2675Petreceri de nuntă magice, poza mica 2676