Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Right Rental Special Events Services - Cel mai credincios aliat în organizarea de evenimente speciale

Realizarea unor evenimente la scară largă necesită timp, pregătire atentă, idei proaspete și lucrul în echipă foarte bun. Dacă doriți ca totul să fie perfect, "așa cum a fost planificat", așa cum v-ați imaginat, veți avea nevoie de ceva mai mult - un aliat experimentat și loial. Acest lucru nu numai că va garanta o organizare perfectă, ci vă va economisi timp și efort. 

 

Right Rental Special Events Services oferă o gamă largă de corturi de înaltă calitate și echipament de închiriat pentru a vă ajuta să realizați chiar și cele mai îndrăznețe idei. Aici veți găsi tot ce este necesar pentru organizarea petrecerilor private de neuitat, recepții elegante, baluri pline de farmec, expoziții, concursuri, concerte, licitații de caritate, diverse festivaluri și sărbători. 

 

În plus față de articolele de catering, compania oferă și o serie de servicii legate de logistică, planificare, proiectare și decorare a oricărui eveniment special. O echipă de specialiști cu experiență (decoratori, florariști, manageri de evenimente) va avea grijă de fiecare detaliu al evenimentului viitor pentru a vă satisface nevoile, cerințele și bugetul. Ei nu numai că vă vor ajuta să vă dezlănţiuţi imaginația, ci și vă văr oferi o grămadă de sfaturi valoroase, idei proaspete și opțiuni alternative. 

 

Right Rental Special Events Services dispune de un depozit excelent și parc auto modern, gestionat de departamentul de logistica specializat. În funcție de nevoile, preferințele și bugetul dvs., puteți alege între diferite vehicule - pickup-uri, microbuze sau camioane. Indiferent dacă aveți nevoie pentru a muta echipamente, alimente, băuturi, mărfuri delicate sau în vrac, compania vă va oferi o performanță sigură și rapidă. Serviciile logistice oferite includ trei elemente - depozitarea, transportul și livrarea tuturor tipurilor de transporturi. 

 

La cererea dvs., compania vă va oferi și o gamă largă de iluminare interioară, scenică sau exterioară, potrivită pentru evenimente de orice natură și scară. Aici veți găsi sisteme de sunet premium, scene și întreținere profesională pentru evenimente mari și mici, precum și diverse sisteme de încălzire și climatizare. În plus, echipa de profesioniști calificați vă va ajuta să realizați chiar și cele mai sofisticate proiecte 3D și vizualizări. 

 

 

Right Rental Special Events Services nu vă vor oferi numai echipamente de închiriere de calitate, transport rapid și sigur și iluminat eficient, ci și aliatul cel mai loial în organizarea de sărbători și evenimente speciale. Compania vă va oferi un arsenal bogat de servicii legate de planificarea, proiectarea și organizarea complexă a tuturor tipurilor de evenimente. Printre acestea se numără un design conceptual; vizualizare grafică sau 3D; logistică, planificare și implementare; managementul general. 

 

Dacă doriți ca evenimentul dvs. să nu fie doar spectaculos, ci impresionant, atunci ați ajuns la locul potrivit. Departamentul de creație al Right Rental Special Events Services va satisface toate cerințele, nevoile și preferințele dvs., oferindu-vă o sărbătoare perfectă. Echipa de specialiști cu experiență va atinge chiar și cele mai mici detalii ale evenimentului viitor, oferindu-vă sfaturi, opțiunile și elementele cele mai potrivite (în funcție de subiect și buget) și soluții alternative "pentru orice caz". Vă garantăm că rezultatul final vă va lăsa fără cuvinte. Această securitate se datorează faptului că Unitatea Creative&Decoration al Right Rental este implicată activ în fiecare etapă de 

pregătire și implementare a ideilor dvs. - de la acceptarea ordinului până la execuția finală. 

 

Nu lăsați nimic la întâmplare - încredeţi-vă profesioniștilor și bucurați-vă de petreceri impecabile, evenimente speciale și petreceri. 

 

 Right Rental Special Events Services - Cel mai credincios aliat în organizarea de evenimente speciale, poza mica 2505Right Rental Special Events Services - Cel mai credincios aliat în organizarea de evenimente speciale, poza mica 2506Right Rental Special Events Services - Cel mai credincios aliat în organizarea de evenimente speciale, poza mica 2507Right Rental Special Events Services - Cel mai credincios aliat în organizarea de evenimente speciale, poza mica 2508