Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Echipament şi corturi de închiriat pentru evenimente speciale

Evenimentele speciale necesită o pregătire specială - o platformă adecvată, un interior elegant, echipament funcțional, decor sofisticat, atmosferă festivă, mobilier confortabil, atmosferă confortabilă și planificare detaliată a unui număr de alte elemente nu mai puțin importante. Există sărbători, cum ar fi nunți, logodne, aniversări, baluri de absolvire, care nu ar trebui să fie doar memorabile, ci și de neuitat, magice, perfecționate până la perfecțiune - perfecte. Nimic nu trebuie lăsat la întâmplare, deci este mai bine să alegeţi o combinație de calitate, frumusețe și confort. 

 

Corturile minunate și echipamentele de închiriere de la Right Rental vă vor dezvălui imaginația, vă vor ușura ideile și vă vor transforma cu ușurință în fiecare sărbătoare într-o vacanță originală, elegantă și de neuitat. Aici veți găsi numeroase soluții frumoase, funcționale și interesante, potrivite pentru evenimente comerciale, culturale și sportive, precum și pentru ocazii speciale, cum ar fi nunta, ziua de naștere, sărbători deosebite, cocktail-uri pline de farmec, petreceri de companie și multe altele. Încredeţi-vă profesioniștilor şi bucuraţi-vă de un eveniment plin de confort, frumuseţe şi amintiri magice. 

 

Echipamentele de înaltă calitate oferite de companie vă vor ajuta să creați o atmosferă plăcută, o atmosferă deosebită și o dispoziție festivă oriunde doriți. Decoraţi-vă evenimentul special cu mobilier original, ustensile de bucătărie atrăgătoare, feţe de masă colorate (hude elastice) și nenumărate elemente decorative rafinate. Puteți alege din zeci de tipuri și modele de mese, scaune, bănci, canapele, cuburi modulare, fotolii, oglinzi, standuri (pentru bannere, platouri, numere), felinare, vaze, scaune și sfeșnice. Pe lângă această puteţi dota şi echipa evenimentul cu o varietate de aparate, cum ar fi maşini de cafea, fântâni de ciocolată, mixere, plite de gaz, cuptoare de abur, friteuze și mașini specializate (maşini pentru hot-dog, castroane de ciorbe, plăci de pizza, clătite); cu display-uri fabuloase și șampanie, cu seturi rafinate de ustensile și fețe de masă colorate. Fiecare dintre produsele Right Rental poate fi adaptat pentru diferite tipuri de evenimente speciale, oferindu-vă libertatea de a acționa, o piscină inepuizabilă de idei și oportunități nelimitate. 

Aici veți găsi o gamă largă de corturi de închiriat, potrivite pentru orice ocazie și eveniment. 

Modelele au atât design elegant, cât și construcții robuste, durabilitate (împotriva condițiilor meteorologice) și prețuri atractive. La cerere, toate modelele pot fi echipate suplimentar cu o structură de podea, un acoperiş, iluminat eficient, încălzire, aer condiționat, pereți și uși cu ferestre şi/sau o varietate de elemente decorative. Puteți alege între o varietate de opțiuni interesante adaptate gusturilor, nevoilor și bugetului dvs. Corturile de închiriat ale Right Rental sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme și stiluri pentru a vă îmbunătăți ideile și planurile Modelele sunt potrivite pentru toate tipurile de evenimente - de la petreceri de grădină sau de plajă, la nunți sau logodne sub stele și recepții sau cocktailuri în aer liber la târguri, prezentări, evenimente culturale sau sportive (unele dintre corturi pot acoperi cu succes un teren de tenis, piscină). 

 

Impresionați oaspeții dvs. cu combinația incredibilă de confort, frumusețe și funcționalitate tipică produselor companiei. Dezlănțuiţi-vă imaginația și organizați un eveniment cu adevărat special plin de stare de spirit, emoții pozitive, stil, glamour și nenumărate momente de neuitat. Alegeți corturi de înaltă calitate și echipamente de închiriere de la Right Rental și bucurați-vă de sărbători nesfârșite în compania celor dragi, colegi și prieteni.

 

 Echipament şi corturi de închiriat pentru evenimente speciale, poza mica 2440Echipament şi corturi de închiriat pentru evenimente speciale, poza mica 2441Echipament şi corturi de închiriat pentru evenimente speciale, poza mica 2442Echipament şi corturi de închiriat pentru evenimente speciale, poza mica 2443