Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Corturi ieftine de închiriat de la Right Rental

Fiecare sezon necesită cel puțin câteva accesorii obligatorii. Unii dintre acești "ajutători" se schimbă în fiecare an, în timp ce locul altora este rezervat de zeci de ani. Lucrul comun este că toate acestea sunt menite să facă zilele noastre mai ușoare și mai relaxate, iar seriile noastre mai distractive și mai magice. În timpul iernii, de exemplu, căutăm "salvatorii" de la frig și îngheț. În toamnă ne "dotăm" cu umbrele, eșarfe și gânduri colorate. Primavara, la rândul său, pune în geanta noastră o stare bună, optimism și pastile antialergice. Vara necesită, de asemenea, o protecție serioasă împotriva căldurii, furtunilor bruște și a razelor UV. Cea mai bună modalitate de a evita ultimele trei este de a închiria "umbră". 

 

Right Rental vă va ajuta să organizați petreceri de neuitat pe plajă, sărbători și sărbători sub stele, evenimente de afaceri și expoziții în aer liber sau evenimente sportive, culturale și comerciale în aer liber. Compania oferă o gamă largă de corturi ieftine, frumoase și funcționale pentru chirie, care nu numai că vor fascina oaspeții dvs., ci și că vă vor oferi confort, stil și atmosferă fabuloasă. Veți fi plăcut surprinși de designul interesant, de construcția confortabilă, robustă, de materialele de primă clasă și de posibilitatea personalizării modelelor și a prețurilor lor atractive. Nu mai trebuie să alegeți între confort, eleganță și bugetul familiei. Produsele pe care Right Rental le oferă sunt atât funcționale, sofisticate, originale, rezistente (față de condițiile meteorologice), practice și necostisitoare - o combinație extrem de rară de calități. 

 

Toate corturile pot fi echipate cu usi sau pereti cu ferestre, parchet, acoperisuri transparente, cu iluminare diferita, incalzire si aer conditionat, cu decoratiuni tematice si o varietate de detalii decorative, precum si un acoperis atractiv cu cupole. Cantitatea şi tipul „upgradeului“; aranjamentul; mobilierul; tipul, forma și mărimea construcției - toate aceste elemente depind în întregime de preferințele, ideile, planurile și bugetul dvs. Funcția de personalizare vă oferă nu numai libertate de acțiune (și planificare), ci și economie de timp, efort, costuri inutile și dureri de cap. Produsele Right Rental vă vor oferi mult mai mult decât o petrecere perfectă în aer liber - 

acestea vor asigura confortul, buna dispoziție, protecție sigură împotriva anotimpurilor capricioase, nenumărate momente de neuitat și amintiri valoroase pentru dvs. și oaspeții dvs. 

 

Corturile de închiriat oferite de brandul nu sunt doar elegante, robuste, ieftine și practice, dar și multifuncționale, deoarece sunt potrivite pentru orice eveniment sau petrecere. Varietatea largă de forme (baze dreptunghiulare, pătrate sau hexagonale), mărimi, modele și materiale vă vor ajuta să realizați chiar și cele mai ambițioase modele și idei. În acest fel, puteți organiza cu ușurință o petrecere de copaci de ceai, o petrecere de petrecere umbroasă sau o petrecere de nuntă sub stele, o recepție rafinată, un prânz corporativ sau un cocktail în aer liber, un spectacol comercial, un seminar sau un atelier, un eveniment cultural, poate acoperi cu succes un teren de tenis, un teren de fotbal sau o piscină). 

 

Bucurați-vă de zile fabuloase și nopți magice în compania iubitelor, prietenilor și colegilor, înconjurați de verdeață, culori proaspete, răcoare de munte sau briza marină Right Rental va ușura împlinirea viselor şi dorințelor dvs., oferindu-vă corturi de închiriere ieftine, de calitate și atractive. Aici veți găsi un partener cu experiență și loial în organizarea oricărui eveniment, ale cărui produse vor uimi nu numai pe dvs. ci și pe toți cei prezenți.

 

 Corturi ieftine de închiriat de la Right Rental, poza mica 2428Corturi ieftine de închiriat de la Right Rental, poza mica 2429Corturi ieftine de închiriat de la Right Rental, poza mica 2430Corturi ieftine de închiriat de la Right Rental, poza mica 2431