Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Mobilier iluminat pentru seril luminoase și de neuitat

Cine nu-i plac zilele calde petrecute pe plajă, în munți, într-o cafenea confortabilă, în compania prietenilor, apropiaţi sau o carte fascinantă? Deşi acest timp este ideal pentru sport, divertisment, relaxare, hobby-uri și activități sociale, toată lumea știe că adevăratele aventuri, miracole și divertisment încep doar atunci când soarele se ascunde. 

 

Organizarea unei serii de neuitat, magică și nebună nu este o sarcină ușoară. În afară de elementele „standard“ de petrecere (mâncare, băutură, muzică, loc potrivit), este bine să vă gândiţi la confortul, starea de spirit și nevoile celor prezenți. Pe de o parte, sărbătorile de noapte vă economisesc timp și efort, deoarece nu este nevoie să căutați un "refugiu" pentru oaspeții dvs. împotriva soarelui aprins sau a radiațiilor UV dăunătoare. Pe de altă parte, însă, datorită luminii naturale limitate, va trebui să acordați o atenție deosebită tipului și cantității de corpuri de iluminat. Aveți grijă locul în care veţi organiza evenimentul să fie destul de luminos, dar nu mergeți la extreme. Cu alte cuvinte, peșterile șubredite și sălile de operaţie luminate sunt la fel de nepotrivite pentru o petrecere. Cel mai bine să selectaţi câteva surse diferite de lumină, care aşezaţi uniform în întreag spaţiul. Aveţi nevoie de idei proaspete? 

 

Right Rental vă va încânta cu o varietate de mobilier iluminat și echipament de închiriere. Aici veți găsi tot ce este necesar pentru organizarea de festivități sofisticate, petreceri tematice, petreceri originale, sărbători corporative, expoziții, seminarii, evenimente media, culturale sau comerciale. Produsele companiei se disting prin calitatea de neegalat și designul interesant, precum și cu funcționalitate, rezistență, confort și prețuri accesibile. O mare varietate de forme, dimensiuni, stiluri și modele vă va ajuta să vă relaxați imaginația, să vă realizați ideile și să oferiți oaspeților dvs. nenumărate momente de neuitat. 

 

Right Rental oferă o mare varietate de mobilier luminos și elemente care vor da o atmosferă splendidă și o atmosferă fabuloasă pentru orice eveniment. Acestea vă vor permite să vă concentrați asupra unei anumite secțiuni sau a detaliilor celebrării (loc de onoare, trofeu sau premiu, bar, dans), vă dau o atmosferă romantică, impresionați oaspeții și vă oferă o noapte plină de farmec și de neuitat. Puteți alege dintr-un număr de modele interesante cuburi modulare, scaune, fotolii, felinare, bănci și "facilități" decorative. În plus față de lumina plăcută, produsele prezintă, de asemenea, forme interesante, design elegant și construcție confortabilă. Toate aceste calități vă asigură o sărbătoare (eveniment) plină de strălucire, confort, frumusețe și bună dispoziție. 

 

Indiferent dacă organizați o petrecere corporatistă, o petrecere privată (ziua de naștere, logodnă, absolvire, nuntă), o seară tematică, un cocktail sofisticat, o expoziție, o cină de gală sau un eveniment mediatic, puțină strălucire în plus nu este niciodată inutil. Mobilierul iluminat de înhiriat al Right Rental va lumina fiecare sărbătoare sau ocazie specială, oferindu-vă oaspeților dvs. o atmosferă magică, momente de neuitat, amintiri prețioase, zâmbete nenumărate, un sentiment de lux, frumusețe și confort.

 Mobilier iluminat pentru seril luminoase și de neuitat, poza mica 2412Mobilier iluminat pentru seril luminoase și de neuitat, poza mica 2413Mobilier iluminat pentru seril luminoase și de neuitat, poza mica 2414Mobilier iluminat pentru seril luminoase și de neuitat, poza mica 2415