Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Right Rental - organizarea de evenimente de la A la Z

Doriți să organizați un eveniment care să vă fie amintit de mult timp? Planificați o petrecere mare, dar nu știți de unde să începeți? Vă întrebați cum într-un timp scurt să pregătiți un eveniment important de la A la Z de la primul la ultimul detaliu? 

 

În loc să vă încărcaţi cu toate sarcinile, ar fi mai bine să intrați în legătură cu profesioniști recunoscuți în acest domeniu. Acest lucru vă va salva nu numai timpul, ci și o mulțime de efort, nervi și chiar bani. Ajutorul profesional nu este niciodată inutil, mai ales dacă provine de la cei mai buni din această industrie. 

 

Right Rental oferă o gamă largă de produse și servicii pentru a vă ajuta să organizați o varietate de evenimente, festivități, evenimente culturale sau de afaceri. Indiferent dacă aveți nevoie de un cort spațios, echipamente de bucătărie, elemente decorative, iluminat, sunet, scenă, podium sau design personalizat, compania vă va oferi tot ce aveți nevoie la prețuri atractive. Aici veți găsi echipamente de înaltă calitate, corturi funcționale și servicii profesionale - cele mai importante detalii pentru organizarea evenimentelor de la A la Z. 

 

Right Rental are o varietate de corturi confortabile de închiriat, care prezintă un design interesant, o construcție spațioasă și o personalizare. Toate modelele pot fi rearanjate pentru a se potrivi perfect sărbătorii și evenimentului. Ele sunt supuse unor modificări, printre care: pardoseli opționale, acoperiș transparent, iluminat eficient, încălzire, aer condiționat, pereți și uși cu ferestre și elemente decorative tematice. 

 

În afară de corturile elegante, veți găsi, de asemenea, echipamente de închiriat de primă clasă. Sortimentul este extrem de bogat și acoperă toate "categoriile" majore în organizarea de evenimente. De la aparate specializate - plite de gaz, cuptoare cu convecție cu abur, prăjitoare, grătare, mașini de hot-dog, castrone de ciorbe, plăci de pizza, clătite, mașini de cafea, fântâni de ciocolată, până la „accesorii“ pentru mese - veselă, platouri, recipienţi de şampanie, feţe de masă, serveţele, huse elastice, seturi de hrănire. Aici veți găsi multe sugestii interesante și funcționale. De la mese, scaune și bănci potrivite pentru evenimente în aer liber cu opțiuni mai elegante, cum ar fi canapele, fotolii cuburi modulare la elemente decorative atractive - oglinzi, rafturi, felinare, vaze, sfeșnice. 

 

Right Rental oferă nu numai corturi și echipamente de închiriat, ci și o serie de servicii profesionale legate de organizarea de tot felul de evenimente - de la petreceri private (zile de naștere, nunți, bile) până la evenimente mari (concerte, conferințe, expoziții, festivaluri). Profitați de ofertele incredibile ale companiei și aveţi grijă de fiecare detaliu. Aici veți găsi o echipă de specialiști care vă vor oferi iluminarea perfectă, sunetul, scena ideală sau podium, precum și cel mai sigur transport. 

 

Right Rental vă va ajuta să organizați evenimente de neuitat și originale despre care toată lumea să vorbească. Nu lăsați nimic la întâmplare - încredeţi-vă profesioniștilor cei mai buni. Veți fi fascinați atât de produsele companiei, cât și de atitudinea potrivită, profesioniștii incredibili și prețurile accesibile.

 Right Rental - organizarea de evenimente de la A la Z, poza mica 2408Right Rental - organizarea de evenimente de la A la Z, poza mica 2409Right Rental - organizarea de evenimente de la A la Z, poza mica 2410Right Rental - organizarea de evenimente de la A la Z, poza mica 2411