Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Corturi de închiriat - câteva aplicaţii utile

 

Majoritatea oamenilor știu că corturile de închiriat sunt un "accesoriu" obligatoriu pentru orice nuntă în aer liber. Aceste construcţii elegante, cu toate acestea, departe nu servesc doar pentru nunti romantice. Ele sunt extrem de confortabile și funcționale, ceea ce le face ideale pentru orice eveniment "în aer liber".

 

Unde și de ce să le folosiți? Vedeți câteva aplicații utile ale corturilor de închiriat. 

 

Petrecere de gradină 

 

Cui nu-i plac petrecerile în aer liber? Verdeață, aer curat, cer însorit sau noapte, ornată cu stele, parfum de flori, ace de pin sau iarbă proaspăt tăiată, podea de dans fără sfârșit, spațiu, libertate pentru fumători - aceste avantaje pot seduce chiar și cel mai mare iubitor de casă. Toate acestea sunt minunate până când în păharul dvs nu cade o bucată a naturii (sub forma unei plante sau a unei specii de animale) până când cerul nu se estompează sau razele strălucitoare nu încearcă să ardă o gaură în piele. 

 

Închirierea corturilor este o opțiune excelentă pentru petreceri de grădină, precum și pentru tot felul de grătaruri, petreceri și sărbători în aer liber. Pe de o parte, ele nu interferează cu viziunea pitorească și atmosfera plăcută, iar pe de altă parte - vă protejează oaspeții de capriciile timpului și o mare parte din reprezentanții proeminenți ai florei și faunei locale. 

 

Expoziții în aer liber 

 

Corturile de închiriat, în special modelele mai mari și mai spațioase, pot fi extrem de utile în organizarea unei varietăți de evenimente culturale și comerciale - expoziții, bazari caritabile, târguri. Ele dau evenimentelor o atmosferă mai solemnă și mai specială, oferă umbre, protejează exponatele (bunurile, produsele) și cei prezenți de ploaia neașteptată, ele conturează granițele și nucleul expoziției, sugerează direcția mișcării și combină cu succes frumusețea naturii cu confortul vetrei de acasă. De ce să investești în galerii și săli de conferințe cu lumină artificială și ambiaţă rece,după ce poți folosi cea mai influentă "platformă" - natura înconjurătoare? 

 

Masă corporativă 

 

Doriți să organizați un prânz de companie de neuitat, care să fie plăcut de toți cei prezenți? Colegii sau angajații dvs. vor aprecia cu siguranță câteva ore distanță de biroul familiar, de tehnologii săi și de îmbrăcămintea sa metalurgică. Atmosfera va fi și mai plăcută și confortabilă dacă evenimentul în cauză nu este ținut într-un restaurant zgomotos, dar în aer liber, în aerul curat, în natură. Pentru a vă asigura că prânzul nu va deveni o "Căutarea lui Nemo" sau "Căldura", este o idee bună să luați măsuri împotriva calomniilor timpului. Aici este o altă aplicație utilă și originală a corturilor de închiriat. Acest lucru vă va permite să combinați beneficiile festivităților în aer liber cu avantajele unui acoperiș stabil. 

 

Right Rental vă va oferi o mare varietate de corturi de închiriere, potrivite pentru toate ocaziile și evenimentele. Modelele brandului se caracterizează prin design interesant, construcție durabilă și prețuri atractive, precum și posibilitatea personalizării. Puteți alege între diferite forme, dimensiuni și accesorii care vă vor ajuta să creați exact ceea ce aveți nevoie. Descoperiți plăcerea sărbătorilor în aer liber și bucurați-vă de nenumărate zile însorite și nopți de stele într-o companie plăcută.

 Corturi de închiriat - câteva aplicaţii utile, poza mica 2400Corturi de închiriat - câteva aplicaţii utile, poza mica 2401Corturi de închiriat - câteva aplicaţii utile, poza mica 2402Corturi de închiriat - câteva aplicaţii utile, poza mica 2403