Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Servicii de catering și echipamente de la Right Rental

Secretul petrecerilor memorabile, sărbătorilor și evenimentelor oficiale constă în pregătirea bună. Fiecare element trebuie să fie atent planificat, fiecare pas al procesului organizațional - executat fără cusur și fiecare detaliu - luctar până la perfecțiune. În acest scop sunt necesare atât idei interesante, cât și "instrumente" adecvate, precum și o echipă de specialiști cu experiență.

 

Căutați echipament de catering de înaltă calitate și servicii profesionale? Right Rental vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a organizarea a tot felul de petreceri, sărbători și evenimente speciale. Indiferent dacă plănuiți o petrecere modestă sau un eveniment spectaculos - compania va oferi servicii de primă clasă și produse la prețuri accesibile. 

 

Right Rental oferă o gamă largă de echipamente de catering pentru a vă ajuta să vă dezvoltați imaginația și să realizați chiar și cele mai ambițioase idei. Produsele de înaltă calitate ale companiei nu numai că vor oferi originalitate, stil, confort și funcționalitate la oricare dintre festivitățile sau evenimentele dvs., dar vor garanta, de asemenea, confortul și buna dispoziție a oaspeților dvs. 

 

Puteți alege între mai multe sugestii interesante, potrivite pentru orice ocazie, gust și buget. Alegeți unul dintre modelele clasice de mese, scaune și bănci sau relaxați-vă cu fotoliile, canapelele și cuburile modulare cu designuri și culori atractive. Adăugați funcționalități la bucătărie, bar sau bufet la petrecerea dvs. cu unele dintre aparatele și echipamentele de înaltă tehnologie pe care compania le oferă - dulapuri frigorifice sau termice, plite, cuptoare, cuptoare de convecție cu aburi, prăjitoare, grătare, castrone de ciorbe, blandere, fântâni de ciocolată, mașini de gheață, mașini de cafea. Decoraţi mesele cu fețe de masă sau huse elestice originale și proaspete, draperii, eşarfe pentru scaune, panglici sau șervețele într-o nuanță clasică, simplă, neobișnuită sau jucăușă. Impresionați-vă oaspeții cu seturi atractive de ustensile, păhare, veselă sau decorațiuni din porțelan, metal și sticlă - afișaje strălucitoare, recepienţi pentru șampanie sau vase, sfeșnice rafinate, oglinzi, felinare sau sculpturi de gheață. 

 

Aici veți găsi mult mai mult decât varietate. Echipamentul de catering al Right Rental include peste patru mii de articole de primă clasă care sunt suficiente pentru a organiza o cină oficială pentru 1.600 de persoane, o petrecere de grădină pentru trei mii de persoane sau un cocktail pentru cinci mii de oaspeți 

 

În afară de aparatele, decorațiile și materialele de înaltă calitate, compania oferă, de asemenea, servicii profesionale de catering și petrecere. Acestea includ sonorizarea evenimentului, instalarea și deservirea iluminatului (proiectoare, spoturi), transportul (echipamentelor, mâncării, băuturilor), decorarea spectaculoasă sau planificarea completă a evenimentului. Exact - puteți angaja o echipă de designeri cu experiență, florariști și manageri de evenimente pentru a pregăti totul pentru dvs. Specialiștii vor respecta toate dorințele dvs., vor realiza ideile dvs., vor avea grijă chiar și de cel mai mic detaliu și vă vor garanta o sărbătoare de neuitat și oaspeții fermecăţi. 

 

Nu pierdeți timp, efort și resurse şi încrediţi-vă în profesioniști. Right Rental vă va oferi echipament de catering de înaltă calitate și servicii de primă clasă, la prețuri extrem de accesibile. Aici veți găsi un adevărat partener în organizarea de evenimente, petreceri și sărbători. Alegeți pe cei mai buni și bucurați-vă de nenumărate momente de neuitat și seri memorabile.

 Servicii de catering și echipamente de la Right Rental, poza mica 2396Servicii de catering și echipamente de la Right Rental, poza mica 2397Servicii de catering și echipamente de la Right Rental, poza mica 2398Servicii de catering și echipamente de la Right Rental, poza mica 2399