Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Zile de naștere de neuitat cu echipamente și corturi de la Right Rental

Doriți să vă impresionați oaspeții și să vă faceți o petrecere fabuloasa? Planificaţi petrecere-surpriză pentru o persoană iubită? Bucurați-vă de nenumărate zile de naștere de neuitat, serbări tematice și evenimente speciale cu echipamente și corturi de închiriat de la Right Rental. 

 

Corturi elegante și spațioase 

 

Unele dintre cele mai bune și memorabile festivități sunt cele în aer liber. Această opțiune vă va oferi nu numai aer curat și o atmosferă magică, ci și mai mult spațiu pentru dansuri, divertisment și tot felul de jocuri. Tot de ce aveți nevoie este o facilitate de calitate care vă protejează oaspeții, mâncarea și băuturile dvs. de ploaie, soare sau frunze. Right Rental vă va oferi o mare varietate de corturi elegante și originale de închiriat, potrivite pentru toate ocaziile, inclusiv zile de naştere în aer liber. Opțional, modelele pot fi echipate suplimentar cu pereți cu ferestre, iluminare eficientă, încălzire sau aer condiționat. 

 

Mobilier confortabil, original și funcțional 

 

Oferiți oaspeților dvs. confort şi relaxare Alegeţi bănci și mese clasice din lemn, scaune și canapele elegante sau scaune atractive „puff“ şi cuburi modulare. Right Rental vă va încânta cu o gamă largă de mobilier de petreceri, potrivit pentru fiecare gust și buzunar. Indiferent dacă planificaţi zi de naştere acasă, în grădină sau într-o sală, modelele companiei vor oferi stil, frumusețe și confort evenimentului, iar oaspeții dvs. vor fi fascinați. 

 

Fețe de masă colorate și amuzante, panglici, șervețele. 

 

Funcția accesoriilor textile este foarte apropiată de cea a ambalajelor cadourilor. Ei aduc dispoziție, prospețime, mai multă culoare și pot transforma un obiect simplu în ceva frumos, jucăuș și original. Impresionați oaspeții cu feţe de masă atractive, șervețele sau cusături în nuanțe îndrăznețe sau desene amuzante. Decorați mese pliante, bănci și scaune cu panglici colorate, fețe de masă sau perne. Aceste detalii aparent neimportante pot face minuni cu atmosfera Zilei tale de naştere. 

 

Aparate de bucătărie confortabile și atractive 

Care este rețeta secretă pentru o zi de naștere minunată și de neuitat? Doar amestecați o atmosferă plăcută, prieteni buni, decorațiuni potrivite, muzică plăcută, starea de spirit festivă și tot felul de bunătăţi. Dacă doriți să vă impresionați oaspeții cu mâncăruri și băuturi originale și atrăgătoare, cel mai bine ar fi să alegeţi aparatele de bucătărie de calitate și funcționale. Right Rental vă va oferi o 

gamă largă de echipamente de petrecere pentru a crea nenumărate miracole culinare. Puteți alege dintr-o serie de opțiuni utile și interesante - mașină de gheață, mașini de cafea, castrone de ciorbe, blandere, shakere, grătare şi multe altele. 

 

Elemente decorative variate și interesante 

 

Decoraţi sărbătoarea corespunzător. Un decor interesant, tematic și conceptual vă va garanta stil, confort, frumusețe și bunăstare. Nu contează dacă organizați o zi de naștere pentru copii, o petrecere pentru un teenager o serbare pentru adulţi - un decor bun niciodată nu strică. Puteți selecta elemente tradiționale sau varianta mai originală, cum ar fi sculpturi de gheață, felinare care zboară, sfeșnice interesante, oglinzi, vase. Right Rental vă va oferi o mare varietate de decorațiuni de înaltă calitate, potrivite pentru orice fel de evenimente speciale sau tematice. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a organiza un eveniment de neuitat. 

 

 Zile de naștere de neuitat cu echipamente și corturi de la Right Rental, poza mica 2384Zile de naștere de neuitat cu echipamente și corturi de la Right Rental, poza mica 2385Zile de naștere de neuitat cu echipamente și corturi de la Right Rental, poza mica 2386Zile de naștere de neuitat cu echipamente și corturi de la Right Rental, poza mica 2387