Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
STIRI

Echipamente şi corturi pentru evenimente de nuntă

În apropierea sezonului fierbinte de nunţi, mii de îndrăgostiți „suflecă mânecile“ în planificarea și organizarea unei nunţi perfecte. Pregătirea pentru această zi importantă necesită mult timp și efort, mai ales dacă viitorii miri s-au angajat singuri cu organizarea. 

 

Visaţi la petrecerea de nunta perfecta? Doriți să săriți peste toate detaliile mici, să scăpaţi de îndoieli, căutări, alegeri și coordonare? Tot ce trebuie să faceți este să alegeţi specialiști cu experiență. 

Sunteţi liber să alegeţi locaţia 

Right Rental vă va oferi o bogată varietate de corturi de înaltă calitate și corturi de închiriat pentru a vă ajuta să organizați nunta visurilor dvs. Facilitățile de primă clasă vă vor oferi libertate completă în alegerea unui loc pentru petrecere, deoarece acesta va "debloca" nenumărate variante noi și interesante - căsătoria pe plajă, în munți, într-o grădină de flori sau sub cerul înstelat. 

Corturile Right Rental vă vor fascina, de asemenea, prin numeroasele sale extre, îmbunătăţiri, capabilități de personalizare. La cerere, toate modelele pot fi echipate suplimentar cu o structură de podea, un acoperiș transparent atractiv, iluminat eficient, încălzire, aer condiționat, pereți și uși cu ferestre sau o varietate de elemente decorative. Rezultatul final este o facilitate utilă și elegantă adaptată la nevoile, gusturile și bugetul dvs. 

Pe lângă faptul că sunt frumoase şi confortabile, acest tip de construcții sunt, de asemenea, extrem de funcționale. Acestea nu numai că vor contribui la atmosfera festivă a petrecerii de nuntă, ci vă vor proteja pe dvs. și oaspeții de capriciile vremii. 

 

Calitate și stil 

 

În afară de corturile sale spațioase Right Rental vă va fascina, de asemenea, cu echipamentul său de catering de primă clasă. Aici veți găsi tot ce este necesar pentru organizarea de evenimente speciale, petreceri private, festivaluri mari, evenimente comerciale, sportive sau culturale. Puteți alege între sute de variante de înaltă calitate, care vor face petrecerea dvs. de nuntă un basm şi o poveste unică. 

Oferiți confort oaspeților dvs. cu mese confortabile, scaune și bănci, impresionați-le cu porțelan și obiecte de sticla rafinate, fascinați-le cu fețe de masă, panglici și tacâmuri elegante sau oferiți-le o grămadă de capodopere culinare pe platouri, plăci și tăvi rafinate. Echipamentul de înaltă calitate al Right Rental vă va ajuta să vă dezvăluiți imaginația, pentru a vă realiza toate ideile și pentru a vă bucura de o sărbătoare perfectă. 

 

Decorare după gustul dvs. 

 

Organizaţi o nuntă perfectă, adaptată ideilor, dorințelor și viselor tale. Right Rental vă va ajuta nu numai cu organizarea ceremoniei de nuntă, ci și cu decorarea petrecerii. Compania vă va oferi o gamă largă de elemente decorative elegante potrivite pentru orice fel de ocazii fericite și evenimente speciale. 
Modelele variate vă vor oferi o atmosferă de frumusețe, glamour și magie și vă vor impresiona oaspeții. Puteți alege dintr-o gamă de opțiuni atractive - sfeșnice, vase și recipiente de șampanie, oglinzi și standuri decorate bogat, felinare colorate, covoare și panglici, sculpturi elegante de gheață, metal și sticlă. 

 

Transformaţi nunta dumneavoastră în cea mai fericită și de neuitat zi din viața ta. Alegeţi corturile funcționale, echipamentele de primă clasă și decorul original al Right Rental și bucurați-vă de povestea dvs. de neuitat.

 Echipamente şi corturi pentru evenimente de nuntă, poza mica 2380Echipamente şi corturi pentru evenimente de nuntă, poza mica 2381Echipamente şi corturi pentru evenimente de nuntă, poza mica 2382Echipamente şi corturi pentru evenimente de nuntă, poza mica 2383