Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
EVENIMENTE/ Expoziții

Eco design Pret-a-Porter

Pentru prima dată în Bulgaria a avut loc forumul Ecodesign Pret-a-Porter - "Business for Nature". Accentul evenimentului, la care am fost partener, a fost axat pe tehnologii curate, dezvoltare durabilă în producția și utilizarea resurselor naturale, eficiență energetică, orașe inteligente și o economie circulară.


Pentru a face evenimentul strălucitor și confortabil pentru oaspeți, organizatorul Eco Design Pret-a-porter a ales linia frumoasă a scaunelor argintii Chivari și mese rotunde cu huse de satin. În cadrul pauzelor de cafea, oaspeții și expozanții au fost în zona de schimb de idei, complet echipate cu noua noastră linie de mese de cocktail și huse elastice de la producătorul de renume mondial ZOWN, ale cărui reprezentanți oficiali suntem pentru Bulgaria.

 

Evenimentul a avut loc în Palatul Național al Culturii în perioada 9-11.12.2016 și a fost deschis de către ministrul mediului și apelor Ivelina Vassileva. Forumul a reunit ecologiști, arhitecți, designeri și întreprinderi, aducând atenția tuturor asupra produselor care îndeplinesc atât criteriile de mediu, economice și sociale, atingând un echilibru între conservarea naturii și satisfacerea nevoilor consumatorilor pentru confort, calitate și funcționalitate. 

 

Vezi mai multe fotografii de la eveniment pe pagina noastră de FB AICI.

 Eco design Pret-a-Porter, poza mica 3179Eco design Pret-a-Porter, poza mica 3180Eco design Pret-a-Porter, poza mica 3181Eco design Pret-a-Porter, poza mica 3182