Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
EVENIMENTE/ Evenimente sportive

Corturi la Cupa Mondială de Snowboard - Bansko 2017

 

La Bansko au avut loc competițiile pentru Cupa Mondială de Snowboard. Ministrul sportului a deschis oficial evenimentul care a reunit toți cei mai buni snowboarderi din Bulgaria. 

 

First Investment Bank a fost sponsorul general al acestui eveniment sportiv și a pregătit surprize unice. Realitatea virtuală de snowboard a evoluat în cortul lor de pe Polyana Bunderishka, unde toți își puteau testa abilitățile de snowboard. De asemenea, acolo s-a promovat ultimul lor produs - o cartelă digitală cu care plătiți cu smartphone-ul personal.

Pregătind toate surprizele pentru participanții și oaspeții Campionatului Mondial de Snowboard, FIB din nou a avut încredere în profesionalismul nostru pentru logistica, construcția și echiparea corturilor. Organizatorii au ales cortul spațios Aluhall, al cărui cupol era înălțat elegant și se asocia cu vârful muntelui. Pereții lui transparenți au dezvăluit ce se întâmpla in interior și au atras pe toată lumea să se angajeze în activitățile din interior. Corturile oferă posibilitatea de a plasa o publicitate cu o viziune unică, pe care banca o folosea la maxim.

 

În interiorul cutiile de informații au fost echipate cu module luminoase, marcate cu sigla băncii. Barurile iluminate și mesele elegante de cocktailuri iluminate au completat ambianța virtuală și reală, lângă care au fost aranjate scaune confortabile de design. 

 

Mai multe fotografii de la eveniment: Urmăriți pagina noastră de FB.

Contactați-ne: CONTACTE

 

 Corturi la Cupa Mondială de Snowboard - Bansko 2017, poza mica 3198Corturi la Cupa Mondială de Snowboard - Bansko 2017, poza mica 3199Corturi la Cupa Mondială de Snowboard - Bansko 2017, poza mica 3200