Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
EVENIMENTE/ Evenimente private

Nuntă în stil tradițional

 

Cum poate fi combinat echipamentul modern și viziunea tradițională a nunții tradiționale bulgare? Partenerii noștri de la Agenția de nunți Cherga au proiectat evenimentul, iar noi am pus cortul, l-am dotat cu mese și scaune și am ajutat la crearea sunetului autentic al nunţii rurale tradiţionale.

 

Pentru acest eveniment a fost ales cortul Aluhall 10, care a fost decorat cu flori proaspete și verdeață. Pentru interior, tineri căsătoriți au ales scaunele de nuntă Chivari, decorate cu aceleași elemente florale. Pe mesele rotunde cu huse din satin, vasele și ustensilele erau aranjate sofisticat, subliniind caracterul oficial al evenimentului. 

Stilul popular a fost simțit mai mult în afara, unde oaspeții se așezau pe fotolii de paie, iar butoaiele erau transformate în mese de cocktail. Arcul de nuntă a fost decorat din nou cu floarea-soarelui, care a fost principalul element al nunții.

 Nuntă în stil tradițional, poza mica 3192Nuntă în stil tradițional, poza mica 3191Nuntă în stil tradițional, poza mica 3190Nuntă în stil tradițional, poza mica 3189