Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

AluSmart

PN: К/Смарт

Cu forma sa unică, spațiul interior extins si numeroasele aplicații, AluSmart este o instalaţie universala: sală potrivită pentru desfășurare de diverse activități - petreceri corporate și private, expoziții și prezentări, evenimente sportive și culturale;

AluSmart poate fi echipat suplimentar cu uși și pereţi cu ferestre, acoperiș transparent, construcţie de podea, iluminare spectaculoasă, încălzire și aer condiționat și multe opțiuni de decorare. 

Detalii de bază a cortului AluSmart: 

Structura: Structura autoportantă din aluminiului extrudat cu catarg plutitor, cu suport din cabluri din oțel și bază din oțel galvanizat. Ancorarea se realizează folosind stâlpi de oțel sau greutăți de echilibrare, în funcție de condițiile de instalare şi terenul. Soliditatea instalaţiei este garantat de elemente de rezistenţă la vânt. Toate piesele sunt conectate cu știfturi pentru o instalare rapidă și ușoară. Construcția este în conformitate cu standardul EN13782. 

Prelate de acoperire: Acoperire din polivinil-poliester, izolatoare de lumină, Ferrari Precontraint 702 cu o densitate de 830 g/m². Materialul este UV-izolator si este tratata special pentru a fi rezistent la condițiile atmosferice. Prelatele respectă cele mai stricte standarde europene și internaționale pentru siguranța la incendiu și încărcăturile vântului. 
Specificaţii tehnice: 

Înălțime maximă: 4,55 m 

Panta acoperişului: 20° 

Lățime la bază: 10 m 

Lungime: până la 60 m 

Suprafaţă: până la 600 m²

 AluSmart, imagine 821AluSmart, imagine 822

Toate produsele din această categorie: