Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

Corturi cu construcţie TFS

PN: К/TFS

Prelatele de acoperire întinse perfect, spațiul interior uimitor de mare, forma curbă unică și designul detaliat fac construcţia TFS de cea mai înaltă clasă. Se aplică cu succes ca o construcție temporară și permanentă care acoperă expoziții, evenimente mari, terenuri de sport și facilități, piscine și zone comerciale. Caracteristicile sale asigură confortul și funcționalitatea completă a interiorului. Cu o pantă a acoperişului de 25°, construcţia TFS este extrem de rezistenta la vânt si zăpadă. 

Construcția TFS poate fi echipată suplimentar cu uși, pardoseli, iluminat spectaculos și aer condiționat, spații interioare separate și o varietate de acoperitoare de podea. 

Detalii de bază a Construcţiei TFS: 

Construcţia: Structura autoportantă din aluminiului extrudat, montată pe o bază din oțel galvanizat. Ancorarea se realizează folosind stâlpi de oțel sau greutăți de echilibrare, în funcție de condițiile de instalare şi terenul. Soliditatea instalaţiei este garantat de elemente de rezistenţă la vânt. Designul și accesoriile sale respectă standardele de producție „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”. 

Prelate de acoperire: Prelatele de acoperire sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 780g/m² la 1200g/m². Aceștia pot fi transparenți, albi semi-transparenţi sau albi dense (blackout). Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului. Panta acoperişului 25. 

Pereţii laterali: Pereţii corturilor sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 650g/m² la 900g/m². Aceștia pot fi transparenți, albi semi-transparenţi sau albi dense (blackout). Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului. Fiecare perete are o lăţime de 5 m. 

Specificaţii tehnice: 

Lățime standard: 30m/40m/50m 

 

Lungime standard: nelimitată 

Înălțimea peretelui: variază în funcţie de proporţiile 

Distanța dintre coloane: 5 m

 

Urmați-ne pe Facebook și vizualizați mai multe idei pentru evenimentul dvs.

 

Dacă şi dvs. organizaţi un eveniment, ne puteţi trimite solicitarea la adresa de mail şi colegii noştri din Departamentul nostru de vânzări vă vor contacta.

 

 Corturi cu construcţie TFS, imagine 819Corturi cu construcţie TFS, imagine 820

Toate produsele din această categorie: