Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

Construcţii tip cort în mai multe etaje

PN: К/МК

 Căutați un spațiu de lux pentru evenimentul dvs. - cortul cu mai multe etaje este soluția potrivită! De la etajele superioare vă puteţi bucura de o vedere minunată, în timp ce spațiul extins cu scări largi și terase va impresiona oaspeții cu o atmosferă confortabilă și elegantă. 

Construcţiile cu multe etaje pot fi dotate suplimentar cu uși și pereţi cu ferestre, acoperiș transparent, construcţie de podea, iluminare spectaculoasă, încălzire și aer condiționat, acoperiș cu arcuri și nenumărate opțiuni de decorare. 

Detalii de bază a Construcţiilor cu multe etaje tip cort: 

Construcţia: Structura autoportantă din aluminiului extrudat, montată pe o bază din oțel galvanizat. Ancorarea se realizează folosind stâlpi de oțel sau greutăți de echilibrare, în funcție de condițiile de instalare şi terenul. Soliditatea instalaţiei este garantat de elemente de rezistenţă la vânt. Designul și accesoriile sale respectă standardele de producție „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”.

Primul etaj: Construcţie din elemente solide din oțel galvanizat. 

Ultimul etaj: Construcție armată din aluminiu autoportantă fixată pe o bază din oțel galvanizat. 

Prelate de acoperire: Prelatele de acoperire sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 780g/m² la 1200g/m². Aceștia pot fi transparenți, albi semi-transparenţi sau albi dense (blackout). Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului. 
Pereţii laterali: Pereţii corturilor sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 650g/m² la 900g/m². Aceștia pot fi transparenți, albi semi-transparenţi sau albi dense (blackout). Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului. Fiecare perete are o lățime de 5 m și este compus din două secțiuni de 2,5 m, conectate printr-un fermoar. 

Specificaţii tehnice:

Lățime standard: 15.7 m 

Lungime standard: nelimitată 

Înălțimea peretelui: 6.4 m /9.3 m 

Distanța dintre coloane: 5 m

 

 

Urmați-ne pe Facebook și vizualizați mai multe idei pentru evenimentul dvs.

 

Dacă şi dvs. organizaţi un eveniment, ne puteţi trimite solicitarea la adresa de mail şi colegii noştri din Departamentul nostru de vânzări vă vor contacta.Construcţii tip cort în mai multe etaje, imagine 818

Toate produsele din această categorie: