Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

Corturile AluHall 20/30/40m

PN: К20

Cu forma sa clasica, spațiul interior extins si numeroasele aplicații, AluHall 20 este o instalaţie universala: sală potrivită pentru desfășurare de diverse activități - petreceri corporate și private, expoziții și prezentări, evenimente sportive și culturale; în scopuri industriale - depozite sau spații de producție, precum și pentru evenimente sportive - pot acoperi terenuri de tenis, piscine și locuri de joacă. Pe scurt - soluția perfectă pentru ideile dvs.! 
AluHall 20 poate fi echipat suplimentar cu uși și pereţi cu ferestre, acoperiș transparent, construcţie de podea, iluminare spectaculoasă, încălzire și aer condiționat, acoperiș cu arcuri și nenumărate opțiuni de decorare. 

 

Detalii de bază a cortului AluHall 20: 

Construcţia: Structura autoportantă din aluminiului extrudat cu catarg plutitor, cu suport din cabluri din oțel și bază din oțel galvanizat. Ancorarea se realizează folosind stâlpi de oțel sau greutăți de echilibrare, în funcție de condițiile de instalare şi terenul. Soliditatea instalaţiei este garantat de elemente de rezistenţă la vânt. Toate piesele sunt conectate cu știfturi pentru o instalare rapidă și ușoară. Construcția este în conformitate cu standardul EN13782. 

Prelate de acoperire: Prelatele de acoperire sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 780g/m² la 1200g/m². Aceștia pot fi transparenți, albi semi-transparenţi sau albi dense (blackout). Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului. 
Pereţii laterali: Pereţii corturilor sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 650g/m² la 900g/m². Aceștia pot fi transparenți, albi semi-transparenţi sau albi dense (blackout). Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului. Fiecare perete are o lățime de 5 m și este compus din două secțiuni de 2,5 m, conectate printr-un fermoar.

 

Specificaţii tehnice: 

Înălțime maximă: 6,3 m 

Lățime standard: 20.40 m 

Lungime standard: nelimitată 

Înălțimea peretelui: 2,8 m 

Distanța dintre coloane: 5 m

 

Urmați-ne pe Facebook și vizualizați mai multe idei pentru evenimentul dvs.

 

 

Dacă şi dvs. organizaţi un eveniment, ne puteţi trimite solicitarea la adresa de mail şi colegii noştri din Departamentul nostru de vânzări vă vor contacta.

 

 Corturile AluHall 20/30/40m, imagine 2306Corturile AluHall 20/30/40m, imagine 2305Corturile AluHall 20/30/40m, imagine 2304

Toate produsele din această categorie: