Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

Corturile AluHall 10

PN: К10

Soluțiile de design originale pe care le oferă AluHall 10 transformă această instalaţie într-o parte atractivă a oricărui eveniment. Silueta elegantă a acestui model de corturilor adaugă la efectul vizual al fiecărei petreceri, iar echipamentul diversificat garantează confortul spațiului interior. Suprafaţa, care poate acoperi cortul îl face potrivit pentru organizarea de petreceri cu un număr mare de oaspeți. 

AluHall 10 poate fi echipat suplimentar cu uși și pereţi cu ferestre, acoperiș transparent, construcţie de podea, iluminare spectaculoasă, încălzire și aer condiționat, acoperiș cu arcuri și nenumărate opțiuni de decorare. 

Detalii de bază a cortului AluHall 10: 

Construcţia: Structura autoportantă din aluminiului extrudat cu catarg plutitor, cu suport din cabluri din oțel și bază din oțel galvanizat. Ancorarea se realizează folosind stâlpi de oțel sau greutăți de echilibrare, în funcție de condițiile de instalare şi terenul. Soliditatea instalaţiei este garantat de elemente de rezistenţă la vânt. Designul și accesoriile sale respectă standardele de producție „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”. 

Prelate de acoperire: Prelatele de acoperire sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 780g/m² la 950g/m². Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului. 

Pereţii laterali: Pereţii corturilor sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 650g/m² la 900g/m². Aceștia pot fi transparenți, albi semi-transparenţi sau albi dense (blackout). Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului. Fiecare perete are o lățime de 5 m și este compus din două secțiuni de 2,5 m, conectate printr-un fermoar.

Specificaţii tehnice: 

Lățime standard: 10 m 

Lungime standard: nelimitată 

Înălțimea peretelui: 2,8 m 

Distanța dintre coloane: 5 m

 

Urmați-ne pe Facebook și vizualizați mai multe idei pentru evenimentul dvs.

 

 

Dacă şi dvs. organizaţi un eveniment, ne puteţi trimite solicitarea la adresa de mail şi colegii noştri din Departamentul nostru de vânzări vă vor contacta.

 

 Corturile AluHall 10, imagine 810Corturile AluHall 10, imagine 811Corturile AluHall 10, imagine 1988Corturile AluHall 10, imagine 2502

Toate produsele din această categorie: