Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

Atena Hexagon

PN: К/ХЕКС6/6

Corturile (sau așa-numitele tente) sunt unul dintre elementele principale în organizarea activităților în aer liber. Datorită dimensiunii lor, nu pot trece neobservate și, în mare măsură, determină imaginea evenimentului. Corturile sunt, de asemenea, cele mai vizibile obiecte din fotografii și rămân profund în amintirile oaspeților.

  

Atena Hexagon este o construcţie poliedrică - centrul fiecărei compoziții de corturi. Proporțiile sale oferă un interior spațios și un volum în înălțime. Cele șase pereți cu ferestre frumoase contribuie la atmosfera plăcută sub cupola. Atena Hexagon poate fi echipată suplimentar cu pereți cu ferestre, pardoseală, iluminat spectaculos, încălzire și aer condiționat. 

 

Detalii de bază a cortului Atina Hexagon: 

Construcţia: Structura autoportantă din aluminiului extrudat cu catarg plutitor, cu suport din cabluri din oțel și bază din oțel galvanizat. Ancorarea se realizează folosind stâlpi de oțel sau greutăți de echilibrare, în funcție de condițiile de instalare şi terenul. Soliditatea instalaţiei este garantat de elemente de rezistenţă la vânt. Designul și accesoriile sale respectă standardele de producție „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”. 

Prelate de acoperire: Prelatele de acoperire sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 780g/m² la 950g/m². Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului. 

Pereţii laterali: Sunt realizate din acelaşi material ca şi prelatele de acoperire. Aceștia pot fi transparenți, albi semi-transparenţi sau albi dense (blackout). Fiecare perete are o lățime de 5 m și este compus din două secțiuni de 2,5 m, conectate printr-un fermoar. 

 

Specificaţii tehnice: 

Lățime standard a laturii: 5 m 

Diametru: 10 m 

Înălțimea peretelui: 2,8 m 

Înălțimea vârfului: 6,2 m 

Suprafaţă: 72 m²

 

 

Urmați-ne pe Facebook și vizualizați mai multe idei pentru evenimentul dvs.

 

 

Dacă şi dvs. organizaţi un eveniment, ne puteţi trimite solicitarea la adresa de mail şi colegii noştri din Departamentul nostru de vânzări vă vor contacta.

 

 

 Atena Hexagon, imagine 1990Atena Hexagon, imagine 809Atena Hexagon, imagine 1986Atena Hexagon, imagine 2500Atena Hexagon, imagine 2501

Toate produsele din această categorie: