Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

NOU! Cort CZ 15

Cortul GZ 15 este o construcţie temporară practică pentru evenimente mari, combinată cu un confort maxim și stil. Realizate în Germania, corturile oferă stil, calitate și lumină. Creastă rotunjită, fațade din sticlă și decor interior - aceasta este cea mai recentă tendință în industria evenimentului, şi acest model de corturi le oferă.

 

Designul modular al corturilor și lățimea de 15 m permit corturile să fie lungi în funcție de locația și natura evenimentului. Profilul curbat al ramei acoperișului face că corturile să arate ca clădiri construite special. Distanța găurii de lumină între suporturile structurii este de 5 m. 

 

Corturile sunt proiectate cu precizie și fabricate în Germania, folosind cea mai bună calitate din aluminiu și oțel galvanizat pentru a asigura o calitate germană excelentă. Toate corturile GZ 15 sunt disponibile cu tavane din PVC fabricate folosind cele mai avansate materiale din PVC rezistent la umezeală, cu un luciu ridicat, inflamabilitate scăzută, în conformitate cu standardele internaționale de rezistență la foc, inclusiv DIN 4102 B1, BS 5438/7837.

 

DOTARE/CORTURI

Corturile GZ 15 oferă soluții diverse in alegerea dvs. de pereţi din sticla si pereţi solizi, uși de intrare si uși de acces, design interior și decor, dancing-uri și construcţii de podea și multe altele într-o combinație foarte bună de preț-calitate, care modifică aspectul instalației şi oferă o unicitate evenimentului.

Trimiteți-ne mai multe informații despre evenimentul dvs. și veți primi o ofertă personală de la noi.

 NOU! Cort CZ 15, imagine 3235

Toate produsele din această categorie: