Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

NOU! Cort Pagoda London

Corturile Pagoda Londra sunt potrivite pentru evenimente, care trebuie să adune un număr mai mare de oaspeți, cum ar fi prezentări, cursuri de formare și multe altele. Acestea atrag atenția și, în funcție de specificul lui, pot fi centrul evenimentului dvs.

Corturile Pagoda Londra dispun de un sistem integrat revoluționar "picior pliabil" care facilitează instalarea şi necesită forță de muncă minimă. Corturile Pagoda Londra au un certificat de rezistență la vânt de 80 km/h. 

Corturile Pagoda Londra sunt disponibile în dimensiunea de 10/10 m, iar designul său oferă o atmosferă perfectă pentru oaspeți. Un set de soluții eficiente legate de vizualizarea mai frumoasă a evenimentului pot fi adăugate la corturi - pereți de fațadă din sticlă, construcții integrate de podea, decor interior elegant și multe altele.

Corturile Pagoda Londra se dau spre închiriere pentru evenimente şi sunt potrivite pentru expoziții, evenimente corporative, evenimente private și sportive, pentru construire în grădini, pe asfalt, terenuri neuniforme etc.

Trimiteți-ne mai multe informații despre evenimentul dvs. și veți primi o ofertă personală de la noi.

 

 NOU! Cort Pagoda London, imagine 3234

Toate produsele din această categorie: