Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

NOU! Cort Pagoda Nizza

 

Corturile Pagoda Nisa sunt un instrument excelent pentru a atrage privirea vizitatorilor și oaspeților la fiecare eveniment. Cu instalarea uşoară şi construcţia sa ideală, corturile de închiriat Pagoda Nisa oferă o soluție perfectă pentru o gamă largă de aplicații. 

Construcţia corturilor Pagoda Nise foloseşte coloane fixe tradiționale care se disting prin "șuruburi de blocare rapidă" pentru conectare cu grinzile longitudinale de pe acoperiș. Corturile au, de asemenea, un dispozitiv de agăţare pentru o instalare rapidă și ușoară a acoperișului.

Cortul Pagoda Nisa se oferă în dimensiune 5/5, ce este o soluţie ideală atunci când aveţi nevoie de spațiu pentru recepții sau poate fi conectat pentru a forma diferite configurații pentru a întări efectul vizual al oricărui eveniment, indiferent de specificul locației sale.

Cortul Pagoda Nisa este disponibil în culoare albă şi material standard. Din interior cortul se poate transforma prin adăugarea unui design interior adecvat, a unor construcții suplimentare de podele integrate și multe alte elemente pe care le oferim.

Corturile Pagoda Nise se dau spre închiriere pentru evenimente şi sunt potrivite pentru expoziții, evenimente corporative, evenimente private și sportive, pentru construire în grădini, pe asfalt, terenuri neuniforme etc.

Trimiteți-ne mai multe informații despre evenimentul dvs. și veți primi o ofertă personală de la noi.

 NOU! Cort Pagoda Nizza, imagine 3233

Toate produsele din această categorie: