Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

Corturile Mastertent

Corturile Mastertent sunt CORTURI PLIABILE. Materiale de înaltă calitate, durată de viață îndelungată și folosirea ușoară fac corturile noastre pliabile cele mai bune din întreaga lume. Oportunitățile de utilizare sunt nelimitate, în interior și exterior. Datorită sistemului modular, corturile sunt expandabile nelimitat și oferă o acoperire întinsă pentru orice număr de persoane. În plus, pereţii corturilor MASTERTENT pot fi imprimate cu materiale promoţionale, făcându-le un panou publicitar remarcabil.

Corturile Mastertent sunt UN INSTRUMENT EFICIENT DE RECLAMĂ Suprafețele mari ale coperților s-au dovedit a fi panouri publicitare foarte eficiente. Departamentul nostru de echipare interioară va avea grijă de designul MASTERTENT-ului dvs. Noi vom plasa text și grafice pe acoperișul, pereții laterali (poliester și PVC), bannere și steaguri, cu imprimare digitală (imprimare gravată), imprimare termică sau imprimare în serigrafie. Reclama poate fi imprimată pe ambele părți ale pereților laterali din PVC, dacă doriți. Termenele noastre sunt de record. Totul dintr-o singură sursă.

DIMENSIUNI. MASTERTENTS satisface orice nevoie. Oferim 12 dimensiuni diferite de corturi. Într-un spațiu limitat sau într-un câmp larg deschis, pentru un cerc limitat de oameni sau o mulțime mare, oferim un cort adecvat pentru orice loc și pentru orice ocazie. 

DISPONIBILITATE, ASAMBLARE, UTILIZARE. Utilizatorii-comercianți știu despre această problemă: cu cât mai mult timp petreci în asamblarea standului, cu atât mai puțin timp ai să-ţi vinzi produsele. Atunci când am dezvoltat acest sistem în MASTERTENT, prima noastră prioritate a fost calitatea înaltă și asamblare rapidă cu o greutate redusă. MASTERTENT Shop cu tente se desface uşor în furgonul dumneavoastră şi se asamblează cu puțin efort.

Vizualizaţi mai multe videoclipuri despre utilizarea practică și aspectul elegant al corturilor Mastertent din evenimentele în YouTube

 

Urmați-ne pe Facebook și vizualizați mai multe idei pentru evenimentul dvs.

 

 

Dacă şi dvs. organizaţi un eveniment, ne puteţi trimite solicitarea la adresa de mail şi colegii noştri din Departamentul nostru de vânzări vă vor contacta.

 

 Corturile Mastertent, imagine 3203Corturile Mastertent, imagine 2885Corturile Mastertent, imagine 2886Corturile Mastertent, imagine 2887Corturile Mastertent, imagine 2888Corturile Mastertent, imagine 2889

Toate produsele din această categorie: