Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

Corturile Mexico

PN: K/MEX

Căutați un loc unic pentru evenimentul dvs.? Acest cort uimitor în formă de păianjen vă va uimi oaspeții cu dimensiunile și formele sale neobișnuite! Prelatele de acoperire a cortului Mexico se întind la sol, creând un spațiu suplimentar care poate fi utilizat într-o varietate de scopuri. Acest cort oferă un spațiu ideal pentru petreceri private, de afaceri, festivaluri, lansare de produse noi, expoziții și multe altele!

Detalii de bază a cortului Mexico: Structura: Structura autoportantă din aluminiului extrudat cu catarg plutitor, cu suport din cabluri din oțel și bază din oțel galvanizat. Ancorarea se realizează folosind stâlpi de oțel sau greutăți de echilibrare, în funcție de condițiile de instalare şi terenul. Soliditatea instalaţiei este garantat de elemente de rezistenţă la vânt. Toate piesele sunt conectate cu știfturi pentru o instalare rapidă și ușoară. Construcția este în conformitate cu standardul EN13782. 

Prelate: Acoperire din polivinil-poliester, izolatoare de lumină, Ferrari Precontraint 702 cu o densitate de 830 g/m². Materialul este UV-izolator si este tratata special pentru a fi rezistent la condițiile atmosferice. Prelatele respectă cele mai stricte standarde europene și internaționale pentru siguranța la incendiu și încărcăturile vântului.

 

Specificaţii tehnice:

Lățime standard: 20 m 

Lungime standard: pe module 5 m 

Înălțimea peretelui: 2,8 m sau 3,8 m 

Distanța dintre coloane: 5 m

 

Urmați-ne pe Facebook și vizualizați mai multe idei pentru evenimentul dvs.

 

 

Dacă şi dvs. organizaţi un eveniment, ne puteţi trimite solicitarea la adresa de mail şi colegii noştri din Departamentul nostru de vânzări vă vor contacta.

 

 Corturile Mexico, imagine 2347Corturile Mexico, imagine 2348Corturile Mexico, imagine 2349Corturile Mexico, imagine 2350

Toate produsele din această categorie: