Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

Corturile Arkada

PN: К/AR

 Cu acoperișul său atractiv, spațiul interior liber și o opțiune de acoperire cu terasă, cortul Arcada oferă o varietate de opțiuni. Arcada este potrivită nu numai pentru evenimente private şi de afaceri, dar se poate utiliza şi ca recepție sau VIP lounge. Organizaţi un târg comercial, congres sau seminar - alegeți cortul Arcada și el va distinge perfect evenimentul dvs.! 

Detalii de bază a cortului Arcada: 

Structura: Structura autoportantă din aluminiului extrudat cu catarg plutitor, cu suport din cabluri din oțel și bază din oțel galvanizat. Ancorarea se realizează folosind stâlpi de oțel sau greutăți de echilibrare, în funcție de condițiile de instalare şi terenul. Soliditatea instalaţiei este garantat de elemente de rezistenţă la vânt. Toate piesele sunt conectate cu știfturi pentru o instalare rapidă și ușoară. Construcția este în conformitate cu standardul EN13782. 

Prelate: Acoperire din polivinil-poliester, izolatoare de lumină, Ferrari Precontraint 702 cu o densitate de 830 g/m². Materialul este UV-izolator si este tratata special pentru a fi rezistent la condițiile atmosferice. Prelatele respectă cele mai stricte standarde europene și internaționale pentru siguranța la incendiu și încărcăturile vântului. 

Specificaţii tehnice: 

Lățime standard: 10 m - 15 m - 20 m 

Lungime standard: pe module 5 m 

Înălțimea peretelui: 2,95 m 

Înălțime maximă: 4,35 m 

Panta acoperişului: 18° 

Suprafaţă: 200 m²

 

 Urmați-ne pe Facebook și vizualizați mai multe idei pentru evenimentul dvs.

  

Dacă şi dvs. organizaţi un eveniment, ne puteţi trimite solicitarea la adresa de mail şi colegii noştri din Departamentul nostru de vânzări vă vor contacta.Corturile Arkada, imagine 2022Corturile Arkada, imagine 2023Corturile Arkada, imagine 2024

Toate produsele din această categorie: