Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE/ CORTURI

Cort Athenа

PN: К/AT5/5

Corturile (sau așa-numitele tente) sunt unul dintre elementele principale în organizarea activităților în aer liber. Datorită dimensiunii lor, nu pot trece neobservate și, în mare măsură, determină imaginea evenimentului. Corturile sunt, de asemenea, cele mai vizibile obiecte din fotografii și rămân profund în amintirile oaspeților.

 

Cu silueta sa graţioasă, cortul Athena este atracția fiecărui eveniment. Construcția modulară decorativă, care se combină ușor cu alte corturi, este ideală pentru petreceri private și de grădină, recepții rafinate sau compoziții elegante de corturi.

 

Cort Atena K/AT5/5 poate fi echipată suplimentar cu pereți cu ferestre, pardoseală, iluminat spectaculos, încălzire și aer condiționat.

 

Detalii de bază a cortului Atina:

Construcţia: Structura autoportantă din aluminiului extrudat cu catarg plutitor, cu suport din cabluri din oțel și bază din oțel galvanizat. Ancorarea se realizează folosind stâlpi de oțel sau greutăți de echilibrare, în funcție de condițiile de instalare şi terenul. Soliditatea instalaţiei este garantat de elemente de rezistenţă la vânt. Designul și accesoriile sale respectă standardele de producție „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”.

Prelate de acoperire: Prelatele de acoperire sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 780g/m² la 950g/m². Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului.

Pereţii laterali: Pereţii corturilor sunt realizate din poliester cu acoperire din polivinil multistrat cu două fețe. Densitatea materialului variază de la 650g/m² la 900g/m². Aceștia pot fi transparenți, albi semi-transparenţi sau albi dense (blackout). Prelatele sunt necombustibile în conformitate cu standardele M2, DIN 4102 B1 și BS 5438. Materialul este acoperit cu un strat de protecție UV și este tratat împotriva putrezirii şi mucegaiului. Fiecare perete are o lățime de 5 m și este compus din două secțiuni de 2,5 m, conectate printr-un fermoar.

Specificaţii tehnice:

Lățime standard: 5 m 

Lungime standard: 5 m 

Înălțimea peretelui: 2,8 m 

Înălțimea vârfului: 5,7 m 

Suprafaţă: 25 m²

 

 

 

Trimiteți-ne mai multe informații despre evenimentul dvs. și veți primi o ofertă personală de la noi.

 Cort Athenа, imagine 2309Cort Athenа, imagine 2308Cort Athenа, imagine 2307

Toate produsele din această categorie: