Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
ECHIPAMENTE

Echipament de închiriere pentru orice tip de eveniment

 Suntem mândri că suntem una dintre companiile de frunte din țară de echipamente de închiriere pentru orice tip de evenimente! Menţinem o listă nesfârșită de articole, indiferent dacă doriți să organizați o petrecere privată într-un cerc mic de oaspeți sau un eveniment spectaculos, cum ar fi o nuntă cu peste 1000 de persoane, o expoziţie cu zeci de standuri, un concert sau un meci de fotbal - fiţi sigur că la noi găsiți echipamentul necesar pentru nevoile dvs.!

Right Rental Special Event Services este liderul în logistica evenimentelor și soluții complexe și furnizare de echipamente de închiriere pentru evenimente corporate şi sportive, nunți, expoziții și concerte. Suntem furnizorul regional de servicii în Bulgaria, Grecia, România și Serbia. 

Depozitul nostru modern cu o suprafață de 3700 de metri pătrați, are peste 5000 de scaune, 600 de mese, aproximativ 3000 de unități textile, zeci de mii de articole, sticlărie, tacâmuri, mobilier, echipamente de iluminat, decor și multe altele! 

Niciun eveniment nu este prea mare, prea mic sau prea neobișnuit pentru Right Rental Special Events Services. Bucurați-vă de varietatea de articole, iar noi așteptăm cu nerăbdare să ne contactați!

 

 small picture
 small picture
 small picture
 small picture
 small picture
 small picture
 small picture
 small picture