Catalog ISSUU
+359 8999 868 80
Right Rental

Despre compania

Right Rental Special Events Services oferă servicii în domeniul organizării de evenimente şi sărbători, proiectând şi livrând instalaţii temporare (corturi) Încredere în noi au avut unele dintre cele mai prestigioase evenimente sportive, culturale, corporative și sociale la scară globală. 

 

Right Rental are o experienţă de peste 15 ani şi a participat în organizarea unor evenimente emblematice. izat evenimente la scară largă, cum ar fi Cupa Mondială de Schi în Bansko, Campionatul mondial de Golf „Volvo World Match Play Championship“, Cupa Mondială de volei, Cupa Mondială tenis femei, Campionatul Mondial de Atletism, Campionatele Mondiale în aerobic, lupte, gimnastică și multe altele. Compania este, de asemenea, unul dintre sponsorii echipei naționale de fotbal. Echipa noastră experimentată oferă soluții personalizate în funcţie de dorințele individuale ale fiecărui client, oriunde, oricând.

 

Right Rental este furnizorul preferat de servicii de eveniment al companiilor internaționale, precum: Coca Cola, BASF, American Chamber of Commerce, JTI, BAT, Porsche, Hyundai, KPMG, UNIQA, LIDL, Unicredit Bulbank, EFG Postbank, IKEA, HP, Lufthansa Technik, Mercedes, Nissan, Peugeot, Audi, Volkswagen, Microsoft, Nokia, NESTLE, Kraft Foods, Chipita, METRO, Eveco, AVON, OMV, Lukoil, Shell şi multe altele.

 

Suntem partenerii şi furnizorii la festivaluri spectaculoase Elevation, Spirit of Burgas, A to Jazz şi concertele Madonna, Depeche Mode, Elton John, Kylie Minogue, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Sade, Tom Jones, Roxette, Sting, Joe Cocker, George Michael, Aerosmith.

 

Vizualizaţi videoul de la pregătirea pentru aniversarea Actavis, care ni s-au încredinţat:

În ultimii ani Right Rental se bucură de o perioadă de creștere intensă. Compania investește în propriile active, inclusiv în cele mai moderne modele de corturi de la Veldeman Structure Solutions și Mastertent și conceptul unic Dinner in the Sky. Echipa noastră este specializată de compania europeană de frunte Veldeman Structure Solutions şi respectă cele mai înalte standarde de lucru și siguranță. 

 

Right Rental Special Events Services este un furnizor global de echipamente și servicii de eveniment în țările învecinate - Grecia, România, Serbia, Macedonia și Albania. 

Oferim planificarea şi managementul complet al evenimentelor sau numai închirierea și instalarea facilităților temporare pentru evenimente. Niciun eveniment nu este prea mare, prea mic sau prea nestandard pentru Right Rental. Fie că deservim un eveniment de tip boutique sau la scară largă pentru persoane particulare, mărci de renume mondial sau întreprinderi mici, performanța și abordarea noastră impecabilă sunt egale pentru toţi. Atitudinea personală și atenția la detalii sunt pe locul întâi, iar lista noastră impresionantă de clienți fideli și portofoliul unora dintre cele mai memorabile evenimente sunt dovada profesionalismului nostru. Investițiile continue în cercetare și dezvoltare, în activitate, produse și oameni, asigură că soluțiile complexe de evenimente vor fi livrate perfect pe piața globală.