ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΝΕΑ

Μαγικά πάρτι γάμου

Κάθε γάμος για τους νεόνυμφους, αποτελεί ένα μείγμα από έντονα συναισθήματα και υψηλές προσδοκίες. Κάθε ζευγάρι ονειρεύεται ο δικός του γάμος να είναι μοναδικός. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια και η συνολική διοργάνωση άψογη.
Εμείς στην Right Rental Special Events Services γνωρίζουμε άριστα ποιες είναι οι ανάγκες των νεόνυμφων που αναζητούν βοήθεια στην τέλεια οργάνωση αυτής την υπέροχης ημέρας.
Ως εκ τούτου, για να είναι πραγματικά τέλειος ένας γάμο, τα πάντα πρέπει να οργανωθούν άψογα. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Right Rental που ασχολούνται με το αντικείμενο για περισσότερα από 10 χρόνια και δεν θα το μετανιώσετε. Εμείς θα φροντίσουμε για τα πάντα.

Μεγάλη ποικιλία σκηνών
Σας προσφέρουμε μια πλούσια επιλογή από υψηλής ποιότητας ενοικιαζόμενες σκηνές, η οποία θα συμβάλει στην δημιουργία μια πραγματικά μαγικής ατμόσφαιρας. Μην νομίζετε ότι τελειώνουμε εδώ: Οι εξατομικευμένες επιλογές σας είναι πολλές και ποικίλες ξεκινώντας από της χρωματικές προτιμήσεις σας. Συνεχίζουμε με πολλά extras, συμπεριλαμβανομένων: πρωτότυπες διαφανής οροφές, θεαματικός φωτισμός, θέρμανση, κλιματισμός, τοίχους με πόρτες με παράθυρα, διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και πρόσθετος εξοπλισμό δαπέδου.
Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξαιρετικά κομψές και αναμφίβολα θα συνεισφέρουν σε εκείνη την ευχάριστη και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα μετατρέποντας την γαμήλια γιορτή σας σε ένα ονειρικό παραμύθι. Όλα αυτά, συνυφασμένα με τα γούστα και τις οικονομικές δυνατότητες σας.

Τον τόπο διεξαγωγής τον επιλέγετε εσείς
Χάρη στης εξαιρετικές σκηνές και τέντες της Right Rental,, εσείς έχετε την δυνατότατα της επιλογής του τόπου διεξαγωγής του γάμου σας. Συνήθως οι εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου από μικρές, φαντάζονται έναν μαγευτικό γάμο στην θάλασσα, σε ένα καταπράσινο μέρος , κάτω από τον έναστρο ουρανό ή σε βουνά, γενικά κάποιο ασυνήθιστο και ρομαντικό μέρος. Εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να εκπληρώσετε αυτά τα όνειρά σας και να κάνετε αυτή ημέρα της ζωής σας πραγματικά ξεχωριστή.

Εγγύηση για την ησυχία σας
Οι ευρύχωρες εγκαταστάσεις μας, εκτός του ότι θα συμβάλουν στην άνεσή σας και των καλεσμένων σας θα σας προστατεύσουν και από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα βρέξει ή ο άνεμος θα φέρει φύλλα και έντομα στην γιορτή σας.
Επίσης, εμείς μπορούμε να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και νεύρα οργανώνοντας με τέτοιο τρόπο την γαμήλια γιορτή ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να κρατήσετε μόνο της καλές αναμνήσεις. Και φυσικά, θα συμμορφωθούμε πάντα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Catering και έπιπλα
Μην ανησυχείτε για τίποτε, εμείς στην Right Rental θα φροντίσουμε οι επισκέπτες σας να μείνουν ευχαριστημένοι. Σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα από κομψά έπιπλα, τραπέζια και άνετες καρέκλες, πάγκους και όμορφα τραπεζομάντιλα, κορδέλες, σκεύη από πορσελάνη και γυαλί.
Με όλες αυτές τις ομορφιές, το catering μας, είναι υψηλού επίπεδο. Θα προετοιμάσουμε και θα σερβίρουμε όλες της λιχουδιές στους καλεσμένους σας. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα εξασφαλίζουν την καλή διάθεση για κάθε περίσταση.
Η Right Rental είναι ο ειδικός συνεργάτης σας στην οργάνωση γάμων, ιδιωτικών πάρτι, πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων. Με ατομική προσέγγιση για κάθε πελάτη και γιορτή, εμείς αντιλαμβανόμαστε της δικές σας επιθυμίες και ιδέες, ώστε μαζί να δημιουργήσουμε μια  μαγική εμπειρία.

Ελκυστικές διακοσμήσεις
Υψηλής ποιότητας σκηνές προς ενοικίαση, επαγγελματικό catering, μοντέρνα έπιπλα και εξοπλισμός εστίασης - Ναι, εμείς τα προσφέρουμε όλα! Στην λίστα μπορούμε να προσθέσουμε και ελκυστικές διακοσμήσεις ώστε να ολοκληρώσουμε το τέλειο σκηνικό για το γάμο σας. Στην Right Rental είμαστε ειδικοί στη διακόσμηση γάμων και μεγάλων εκδηλώσεων. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που σίγουρα θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών από κεριά, αγγεία, σαμπανιέρες, δοχεία πάγου, γυάλινα ή μέταλλικά γλυπτά, όμορφους καθρέπτες, χρωματιστά φανάρια και χαλιά.

Όλα αυτά θα μετατρέψουν τις γιορτή σας σε ένα μαγικό γάμο που σίγουρα θα μείνει αξέχαστος.Μαγικά πάρτι γάμου, μικρή φωτογραφία 2673Μαγικά πάρτι γάμου, μικρή φωτογραφία 2674Μαγικά πάρτι γάμου, μικρή φωτογραφία 2675Μαγικά πάρτι γάμου, μικρή φωτογραφία 2676