ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΝΕΑ

Μαγικός γάμος στο Razgrad

Υπάρχουν γεγονότα που διαρκούν λίγες στιγμές, όμως τα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Εμείς, στην Right Rental Special Events Services πάντα προσπαθούμε να σχεδιάσουμε και συγχρονίσουμε όλα τα βασικά στοιχεία, έτσι ώστε να πετύχουμε ένα μοναδικό γεγονός. Κυνηγώντας την τελειότητα σε κάθε της λεπτομέρεια, γιατί για μας δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από αυτό, να χαρίσουμε αμέτρητα υπέροχα συναισθήματα στους πελάτες μας, τρυφερές αναμνήσεις και την αιτίες να νιώθουν υπερήφανοι!

Ο γάμος στο Razgrad είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Οι δικές μας σκηνές κατάφεραν να δημιουργήσουν μια μαγική και ρομαντική ατμόσφαιρα σε ένα φανταστικό πάρτι. Με την κομψή σιλουέτα και την θολωτή οροφή της η σκηνή Aluhol 10 δημιούργησε μια ειδική οπτική επίδραση στην εκδήλωση που εντυπωσίασε τους καλεσμένους και την άνεση του εσωτερικού της χώρου. Η σκηνή Aluhol 15 δεν πέρασε απαρατήρητη με την διαφανή της οροφή και τον εντυπωσιακό φωτισμό!

Για μας ήταν ευχαρίστηση να συμμετέχουμε στην εκπλήρωση αυτού του ονειρικού γάμου!


Μαγικός γάμος στο Razgrad, μικρή φωτογραφία 2523Μαγικός γάμος στο Razgrad, μικρή φωτογραφία 2524Μαγικός γάμος στο Razgrad, μικρή φωτογραφία 2525Μαγικός γάμος στο Razgrad, μικρή φωτογραφία 2526Μαγικός γάμος στο Razgrad, μικρή φωτογραφία 2527