ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΝΕΑ

Τέντες ενοικίασης από Right Rental

Τα θαύματα της φύσης είναι παντού γύρω μας. Μας κλείνουν πονηρά το μάτι από τους ολάνθιστους κήπους την άνοιξη, μιλάνε μαζί μας μέσα από τα μελωδικά τραγούδια των πουλιών το καλοκαίρι, μας δείχνουν την μαγευτική παλέτα το φθινόπωρο, και να μας ευχαριστούν με γλυπτά πάγου το χειμώνα. Η μαγεία τους κατακτά τα πάντα στο πέρασμά της, και η ενέργεια και η ομορφιά είναι σε θέση να «μολύνει» ακόμη και τους πιο μελαγχολικούς ανθρώπους.

Ο καθένας μας αγαπά τους περιπάτους στη φύση, ειδικά όταν τους μοιράζεται με την οικογένειας και των φίλους του. Η δραστηριότητα αυτή γίνεται ακόμα πιο απολαυστική όταν συνδυάζεται με μακριά βράδια γύρω από την  φωτιά σε κατασκήνωση, ή άλλες υπαίθριες γιορτές, ή αθλητικούς αγώνες ανάμεσα στο πράσινο. Συχνά, όμως, τα σχέδια του καιρού δεν συμπίπτουν με τα δικά μας. Έτσι βλέπουμε ο καιρός να κάνει αστεία με τους ανθρώπους. Συνήθως είναι διασκεδαστικά και ενδιαφέρον - χιόνι τον Μάιο ή καύσωνα τον Φεβρουάριο. Μερικές φορές, όμως, αυτά τα ιδιότροπα παιχνίδια της φύσης μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στα σχέδια μας ή και ακόμη να τα αναβάλλουν.

Εάν σχεδιάζετε να κάνετε έναν εξωτερικό γάμο, μια εταιρική συνάντηση ή ένα πικ-νικ κάτω από τα αστέρια, το τελευταίο πράγμα που θα θέλετε είναι "απρόσκλητοι" επισκέπτες, όπως η βροχή, το χαλάζι, ο άνεμος ή τον καυτό ήλιο, από την οποία δεν μπορείτε να κρυφτείτε. Τα στοιχεία της φύσης αυτά μπορεί να μην είναι υπό τον έλεγχό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα να αντιδράσουμε και να μην επιτρέψουμε να καταστρέψουν την διοργάνωση μας. Αντί να "κλειδώσετε" τις ιδέες και την διάθεση σας σε ένα δωμάτιο, απλά να νοικιάσετε μια σκηνή με τις απαιτούμενες διαστάσεις. Όχι μόνο θα προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους καλεσμένους σας από τις ιδιοτροπίες της φύσης, αλλά και θα το κάνετε με άνεση και στυλ.

Η Right Rental σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σκηνών υψηλής ποιότητας προς ενοικίαση, κατάλληλο για κάθε περίσταση και εκδήλωση. Τα προϊόντα της εταιρείας διακρίνονται για τον  κομψό σχεδιασμό τους και στιβαρή κατασκευή, την αντοχή τους (έναντι διαφορετικών καιρικών συνθηκών) και της ελκυστικές τους τιμές. Εδώ θα βρείτε την ιδανική λύση για πάρτι στον κήπο, ή το γάμο σας κάτω από τα αστέρια, για εξελιγμένα δεξιώσεις και κοκτέιλ σε εξωτερικούς χώρους, για εμπορικές εκθέσεις και παρουσιάσεις, για αποθηκευτικούς χώρους ή εγκαταστάσεις παραγωγής, για πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, (ορισμένα μοντέλα σκηνών μπορεί να καλύψουν με επιτυχία ένα γήπεσο τένις, μια παιδική χαρά ή μια πισίνα).

Όλες οι σκηνές της Right Rental μπορεί επιπλέον να εξοπλιστούν με δάπεδο, τοίχους και πόρτες με παράθυρα, θεαματικό φωτισμό, θέρμανση, κλιματισμό και μια ποικιλία από διακοσμητικά στοιχεία. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα αποκλειστικό συνδυασμό άνεσης, αισθητικής, λειτουργικότητας και στυλ, χαρακτηριστικό των προϊόντων της εταιρείας. Ζήστε αμέτρητες αξέχαστες στιγμές στη φύση με τους αγαπημένους, φίλους και συναδέλφους σας. Εδώ θα βρείτε την τέλεια πλατφόρμα για τις ιδέες σας, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις προτιμήσεις  όσο και τον προϋπολογισμό σας. Η Right Rental θα σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μορφών μεγεθών και τιμών. Επιλέξτε το σωστό μοντέλο σκηνής για την εκδήλωση σας και απολαύσετε την καταπληκτική θέα την μοναδική ατμόσφαιρα και το εκκεντρικό γλέντι.

Εμπιστευθείτε τους καλύτερους επαγγελματίες στον χώρο και μετατρέψτε κάθε εκδήλωσ σε μια πρωτότυπη, μαγευτική και αξέχαστη εμπειρία. Η σκηνές της Right Rental θα σας προσφέρουν τον συνδιασμό του μοντέρνου με την άνεση και την πολυτέλεια ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Θα σας γοητευσουν με την λειτουργικότητα τους, τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, το προσιτό κόστος και την υψηλή ποιότητα των μοντέλων τους.Τέντες ενοικίασης από Right Rental, μικρή φωτογραφία 2457Τέντες ενοικίασης από Right Rental, μικρή φωτογραφία 2453Τέντες ενοικίασης από Right Rental, μικρή φωτογραφία 2454Τέντες ενοικίασης από Right Rental, μικρή φωτογραφία 2455