ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ/ Συναυλίες

Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις

Για πέμπτη συνεχή χρονιά στη Σόφια πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ "A to Jazz"! Το φεστιβάλ σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού με μουσική τζαζ σε παγκόσμιο επίπεδο και αξέχαστες συγκινήσεις.

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες, ακούσαμε τζαζ κάτω από τα αστέρια της Σόφιας και απολαύσαμε τον μαγνητισμό και το ταλέντο των καλλιτεχνών που μας επισκέφθηκαν. Τα μεγαλύτερα αστέρια του φεστιβάλ ήταν ο Roy Hargrove - μοναδικός τρομπετίστας, ο Kenny Garret - ένας από τους καλύτερους σαξοφωνίστες στον κόσμο, ο Jose James με το εξαιρετικό φωνητικό ταλέντο του. Φυσικά, στην σκηνή εμφανίστηκαν και τοπικοί Βούλγαροι τζαζ μουσικοί και αρκετά νέα ταλέντα!

Το φεστιβάλ А to Jazz υποστηρίχτηκε από διεθνείς εταιρείες, χάρη στης οποία, μπόρεσε να πραγματοποιηθεί. Κάθε χρόνο, εμείς από την Right Rental Special Events Services μαζί με την Red Devil Catering, υποστηρίζουμε το φεστιβάλ, φροντίζοντας τους καλλιτέχνες και τους επισκέπτες! Για την διοργάνωση του φεστιβάλ φτιάξαμε πολλές σκηνές σε όλο το πάρκο, παρέχοντας πλήρη εξοπλισμό εστίασης για την εκδήλωση.

Για πρώτη φορά παρουσιάσαμε και την νέα μας συλλογή από μοναδικά χρωματιστά σκηνές - Mastertent. Οι σκηνές Mastertent σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητες! Οι εταίροι μας επωφεληθήκαν από αυτές που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Βουλγαρία. Ένα από μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτόν των σκηνών είναι ότι στην επιφάνεια τους μπορεί να τυπωθούν οτιδήποτε εικόνες, δημιουργώντας έτσι μια τέλεια ευκαιρία για διαφήμιση! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις σκηνές Mastertent, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 0700 13 700 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.mastertent.com/en

Όσον αφορά το πρόγραμμα του φεστιβάλ, φέτος ήταν περισσότερο από τέλειο! Και οι τρεις ημέρες του φεστιβάλ την ημέρα ο ήλιος έλαμπε και τα βράδια απολαμβάναμε τη φρεσκάδα της ανοιχτής σκηνής υπό την επήρεια τζαζ ρυθμών και φωνητικών. Η μουσική ξεπηδούσε από τις καρδιές των καλλιτεχνών που ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα τους!
Ανυπομονούμε για το επόμενο - έκτο Φεστιβάλ τζαζ στη Σόφια και ελπίζουμε να δούμε περισσότερες τζαζ ερμηνευτές στην Βουλγαρία!Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2635Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2636Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2637Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2638Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2639Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2640Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2641Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2642Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2643Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2644Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2645Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2646Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2647Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2648Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2649Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2650Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2651Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2652Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2657Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2658Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2659Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2660Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2662Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2663Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2664Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2665Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2666Ρυθμοί Jazz, συναρπαστικά φωνητικά και αξέχαστες συγκινήσεις, μικρή φωτογραφία 2667