ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ Τραπέζια και καρέκλες/ Καρέκλες

Καρέκλα Chiavari, lime wash

Αρ. κατηγορίας: 0110020006

Η καρέκλες Chiavari τον οποίον το όνομα προέρχεται από την ιταλική πόλη Chiavari, πάντα ακτινοβολούσαν με στυλ και κομψότητα. Η καρέκλες Chiavari είναι η τέλεια επιλογή για κάθε συνάντηση, γάμο, αποφοίτηση, επέτειο ή γενέθλια.

Κάθε στοιχείο σε αυτό το μοντέλο είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα συγκεκριμένα σημεία που ανθρώπινου σώματος που έρχονται σε επαφή με την καρέκλα. Σχεδιασμένο από τον Gaetano Descalzi, η καρέκλα είναι διάσημη για την αντοχή της κατασκευής της. Αρχικά ο Descalzi χρησιμοποιεί μόνο ξύλο από άγρια κερασιά και σφενδάμι, αλλά αργότερα προσθέτει οξιάς και φλαμουριά - όλα προέρχονται από τα πλούσια δάση της Ιταλίας. Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από λεπτές λωρίδες ιτιάς, πλεγμένες στο χέρι και δεμένες στο πλαίσιο της καρέκλας.

Η καρέκλα Chiavari βγαίνει στα εξής χρώματα: χρυσό, λευκό, ασημί, το κόκκινο και κλασικό μαύρο.

Διαστάσεις:
Ύψος: 910 χιλ.
Πλάτος: 390 χιλ.
Βάθος: 460 χιλ.Καρέκλα Chiavari, lime wash, εικόνα 2200Καρέκλα Chiavari, lime wash, εικόνα 2851Καρέκλα Chiavari, lime wash, εικόνα 2849Καρέκλα Chiavari, lime wash, εικόνα 2853Καρέκλα Chiavari, lime wash, εικόνα 2847Καρέκλα Chiavari, lime wash, εικόνα 2852

Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας