ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ ΣΚΗΝΕΣ

Σκηνές με TFS κατασκευή

Αρ. κατηγορίας: К/TFS

Οι σκηνές (ονομάζεται επίσης και τέντες), είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για τη διοργάνωση υπαίθριων εκδηλώσεων. Λόγω του μεγέθους του, δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της εκδήλωσης. Οι σκηνές είναι τα πιο αισθητά αντικείμενα στις φωτογραφίες και μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη των καλεσμένων.

Τέλεια τεταμένες υφασμάτινη οροφή, ένα καταπληκτικό υψηλό εσωτερικό χώρο, το μοναδικό καμπυλωτό σχήμα και λεπτομερή σχεδιασμό, κάνει TFS δομή της υψηλότερης κατηγορίας. Έχει εφαρμοστεί με επιτυχία ως vremnna και μόνιμη δομή που καλύπτουν εκθέσεις, εκδηλώσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις, πισίνες και τις εμπορικές περιοχές. Τα χαρακτηριστικά του εξασφαλίσει την πλήρη άνεση και λειτουργικότητα του εσωτερικού. Με την κλίση της πλαγιάς οροφή του 25 °, δομή TFS είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε άνεμο και το χιόνι.

Δομή TFS μπορεί να είναι επιπλέον εξοπλισμένα με πόρτες, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό και κλιματισμό, ξεχωριστό εσωτερικών χώρων και διάφορα δάπεδα.

Διαστάσεις:
Μέγιστο ύψος 8 m έως 17 m
Κλίση της οροφής: 25 °
Πλάτος στη βάση: από 15 m έως 50 m
Μήκος: 20 m έως 200 m
Εμβαδόν 10 000 τ.μ.

Δομή:
Αυτοφερόμενη αλουμινίου ενισχυμένη δομή στηριγμένη σε στερεά βάση.

Καμβάδες:
Πολυεπίπεδοι μουσαμάδες πολυβινυλίου-πολυεστέρα με πυκνότητα:. 950 gr / m²Σκηνές με TFS κατασκευή, εικόνα 819Σκηνές με TFS κατασκευή, εικόνα 820

Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας