ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ ΣΚΗΝΕΣ

Σκηνή Aluhol 20

Αρ. κατηγορίας: К20

Οι σκηνές (ονομάζεται επίσης και τέντες), είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για τη διοργάνωση υπαίθριων εκδηλώσεων. Λόγω του μεγέθους του, δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της εκδήλωσης. Οι σκηνές είναι τα πιο αισθητά αντικείμενα στις φωτογραφίες και μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη των καλεσμένων.

Με την κλασική της μορφή, τον μεγάλο εσωτερικό χώρο και της πολλές εφαρμογές η σκηνή Aluhol έχει μεγάλη ποικιλία εφαρμογών: χώρος κατάλληλος για τη φιλοξενία ποικίλων δραστηριοτήτων - εταιρικά και ιδιωτικά πάρτι, εμπορικές εκθέσεις και παρουσιάσεις, αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, για βιομηχανικούς σκοπούς - αποθηκευτικούς χώρους ή εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και αθλητικές εκδηλώσεις με τη δυνατότητα να καλύψει γήπεδα τένις, πισίνες και παιδικές χαρές. Με λίγα λόγια - η τέλεια λύση για τις ιδέες σας!

Η σκηνή Aluhol μπορεί επιπλέον να εξοπλιστεί με πόρτες, τοίχους με παράθυρα, διαφανή στεγών, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό, θόλους στην οροφής και αμέτρητες ευκαιρίες για διακόσμηση.

Διαστάσεις:
Μέγιστο ύψος: 6,3 m
Κλίση της οροφής: 18 °
Πλάτος στη βάση: 20 m
Μήκος: 100 m
Διάμετρος: 2000 τ.μ.
Κατασκευή: Αυτοφερόμενη κατασκευή αλουμινίου στερεωμένο σε μια βάση από γαλβανισμένο ατσάλι.

Μουσαμάδες:
Καμβάς πολυβινυλίου-πολυεστέρα με πυκνότητα:. 830 g/m²Σκηνή Aluhol 20, εικόνα 2306Σκηνή Aluhol 20, εικόνα 2305Σκηνή Aluhol 20, εικόνα 2304

Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας