ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ ΣΚΗΝΕΣ

Σκηνή Aluhol 10

Αρ. κατηγορίας: К10

Οι σκηνές (ονομάζεται επίσης και τέντες), είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για τη διοργάνωση υπαίθριων εκδηλώσεων. Λόγω του μεγέθους του, δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της εκδήλωσης. Οι σκηνές είναι τα πιο αισθητά αντικείμενα στις φωτογραφίες και μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη των καλεσμένων.

Οι πρωτότυπες κατασκευαστικές λύσεις της οποίες το Aluhol 10 προσφέρει το μετατρέπουν  σε ένα ελκυστικό μέρος της κάθε εκδήλωσης. Η κομψή σιλουέτα αυτού του μοντέλου σκηνών συμβάλλει στην οπτική επίδραση του κάθε πάρτι και ο ποικίλος εξοπλισμό του εξασφαλίζει την άνεση τον εσωτερικών χώρων. Το εμβαδόν που μπορεί να καλύψει η σκηνή την καθιστά κατάλληλη για πάρτι σε εσωτερικούς χώρους με μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η Aluhol 10 μπορεί να εξοπλισθεί επίσης με πόρτες, τοίχους με παράθυρα, διαφανή στεγών, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό, θόλοι στην οροφής και αμέτρητες ευκαιρίες για διακόσμηση.

Βασικές λεπτομέρειες της σκηνής Σκηνή Αλουχόλ 10:

Δομή:
Αυτοφερόμενη κατασκευή από διελασμένο αλουμίνιο με κινούμενο ιστό και χαλύβδινα καλώδια στήριξης και βάση από γαλβανισμένο χάλυβα. Η αγκύρωση της βάσης γίνεται με πυλώνες χάλυβα ή βάρη ανάλογα με τις συνθήκες στο πεδίο εγκατάστασης. Η σταθερότητα του εξοπλισμού εξασφαλίζεται με αντιανεμικά στοιχεία. Η συνολική κατασκευή και αξεσουάρ ακολουθούν τα πρότυπα παραγωγής „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”.

Πτερύγια οροφής:
Τα πτερύγια οροφής είναι κατασκευασμένα από πολυεστερικό ύφασμα διπλής όψης με απανωτές στρώσεις με επικάλυψη PVC. Η πυκνότητα του υλικού κυμαίνεται μεταξύ 780g / m έως 950g / m. Τα πτερύγια είναι άκαυστα σύμφωνα με τα πρότυπα M2, DIN 4102 B1 και BS 5438. Το υλικό φέρει επικάλυψη προστατευτικού στρώματος UV και έχει επεξεργαστεί για προστασία από σήψη και μούχλα.

Πλευρικά τοιχώματα:
Κατασκευάζονται από το ίδιο υλικό όπως τα πτερύγια οροφής. Μπορεί να είναι διάφανα, ημιδιάφανα λευκά και λευκά (blackout). Κάθε τοίχος έχει πλάτος 5 m και αποτελείται από δύο κομμάτια των 2,5 m, συναρμολογούμενα με φερμουάρ.

Διαστάσεις:
Στάνταρ πλάτος: 10 m
Ύψος τοιχώματος: 2,8 mΣκηνή Aluhol 10, εικόνα 810Σκηνή Aluhol 10, εικόνα 811Σκηνή Aluhol 10, εικόνα 1988Σκηνή Aluhol 10, εικόνα 2502

Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας