ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ ΣΚΗΝΕΣ

Σκηνή Αθηνά Εξάγωνη

Αρ. κατηγορίας: К/ХЕКС6/6

Οι σκηνές (ονομάζεται επίσης και τέντες), είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για τη διοργάνωση υπαίθριων εκδηλώσεων. Λόγω του μεγέθους του, δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της εκδήλωσης. Οι σκηνές είναι τα πιο αισθητά αντικείμενα στις φωτογραφίες και μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη των καλεσμένων.

Η σκηνή εξάγωνη Αθηνά είναι μία πολυεδρική κατασκευή - κέντρο κάθε σύνθεσης σκηνών (κεντρική σκηνή). Οι αναλογίες της παρέχουν ευρύχωρο εσωτερικό χώρο και όγκο σε ύψος. Οι έξι τοίχοι της με τα όμορφα παράθυρα προσθέτουν ευχάριστη ατμόσφαιρα κάτω από το θόλο. Η σκηνή εξάγωνη Αθηνά μπορεί να επιπλέον να εξοπλιστεί με τοίχους με παράθυρα, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό.

Βασικές λεπτομέρειες της σκηνής Αθηνά Εξάγωνη:

Δομή:
Αυτοφερόμενη κατασκευή από διελασμένο αλουμίνιο με κινούμενο ιστό και χαλύβδινα καλώδια στήριξης και βάση από γαλβανισμένο χάλυβα. Η αγκύρωση της βάσης γίνεται με πυλώνες χάλυβα ή βάρη ανάλογα με τις συνθήκες στο πεδίο εγκατάστασης. Η σταθερότητα του εξοπλισμού εξασφαλίζεται με αντιανεμικά στοιχεία. Η συνολική κατασκευή και αξεσουάρ ακολουθούν τα πρότυπα παραγωγής „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”.

Πτερύγια οροφής:
Τα πτερύγια οροφής είναι κατασκευασμένα από πολυεστερικό ύφασμα διπλής όψης με απανωτές στρώσεις με επικάλυψη PVC. Η πυκνότητα του υλικού κυμαίνεται μεταξύ 780g / m έως 950g / m. Τα πτερύγια είναι άκαυστα σύμφωνα με τα πρότυπα M2, DIN 4102 B1 και BS 5438. Το υλικό φέρει επικάλυψη προστατευτικού στρώματος UV και έχει επεξεργαστεί για προστασία από σήψη και μούχλα.

Πλευρικά τοιχώματα:
Κατασκευάζονται από το ίδιο υλικό όπως τα πτερύγια οροφής. Μπορεί να είναι διάφανα, ημιδιάφανα λευκά και λευκά (blackout). Κάθε τοίχος έχει πλάτος 5 m και αποτελείται από δύο κομμάτια των 2,5 m, συναρμολογούμενα με φερμουάρ.

Διαστάσεις:
Στάνταρ πλάτους τοιχώματος 5 m
Διάμετρος 10 m
Ύψος τοιχώματος 2,8 μέτρα
Ύψος κορυφής 6,2 m
Εμβαδόν 72 τ.μ.Σκηνή Αθηνά Εξάγωνη, εικόνα 1990Σκηνή Αθηνά Εξάγωνη, εικόνα 809Σκηνή Αθηνά Εξάγωνη, εικόνα 1986Σκηνή Αθηνά Εξάγωνη, εικόνα 2500Σκηνή Αθηνά Εξάγωνη, εικόνα 2501

Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας