ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ ΣΚΗΝΕΣ

Mastertent

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ.Η υψηλότατη ποιότητα υλικών, η μέγιστη αντοχή και η ευκολία στη χρήση έχουν κάνει της πτυσσόμενες σκηνές μας της καλύτερες στον κόσμο. Οι δυνατότητες χρήσης είναι απεριόριστες, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Χάρη στο αρθρωτό σύστημα τους οι σκηνές μας μπορεί να επεκταθούν επ αόριστον, και ως εκ τούτου παρέχουν δυνατότητα επέκτασης της κάλυψης στέγης για οποιοδήποτε αριθμό ατόμων. Επιπλέον, μπορεί να εκτυπωθεί στις επιφάνειες των σκηνών MASTERTENT, ειδικό διαφημιστικό υλικό, καθιστώντας της ως ένας εξαιρετικά διαφημιστικός χώρος.

 SET-UP. Το στήσιμο μιας σκηνής MASTERTENT γίνεται εύκολα, γρήγορα και δεν απαιτεί εργαλεία. Εμείς παρέχουμε ένα συμπαγές πακέτο όπου μέσα βρίσκεται ολόκληρη η σκηνή, προσεκτικά διπλωμένη και προστατευμένη. Η δομή στήριξης ανοίγει όταν η σκηνή βγει από την συσκευασία της, και η προ-συναρμολογημένη οροφή τεντώνεται αυτόματα. Στην συνέχεια ρυθμίζεται στο επιθυμητό ύψος. Μέσα σε ΈΝΑ ΛΕΠΤΌ η σκηνή MASTERTENT σας είναι έτοιμη προς χρήση.

EFECTIVE ADVERTISING MEDIUM. Οι μεγάλες επιφάνειας των σκηνών MASTERTENT έχουν αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματικός χώρος διαφήμισης. Το τμήμα διαφήμισης μας μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό της δικής σας σκηνής MASTERTENT. Μπορούμε να εφαρμόσουμε το δικό σας κείμενο και τα γραφικά σας στης στέγες, τα πλευρικά τοιχώματα (από πολυεστέρα ή PVC), σε πανό και σημαίες, είτε ψηφιακά (συνολική επιφάνεια εκτύπωσης), είτε με θερμομεταφορά, είτε με μεταξοτυπία. Οι διαφημίσεις μπορούν να τυπωθούν και στις δύο πλευρές των τοιχωμάτων PVC κατόπιν αιτήματος. Οι χρόνοι παράδοσής μας είναι εξαιρετικά σύντομοι. Τα πάντα από μία και μόνο πηγή.

 Mastertent, εικόνα 3203Mastertent, εικόνα 2885Mastertent, εικόνα 2886Mastertent, εικόνα 2887Mastertent, εικόνα 2888Mastertent, εικόνα 2889

Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας