ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ ΣΚΗΝΕΣ

Σκηνή Mexico

Αρ. κατηγορίας: K/MEX

Οι σκηνές (ονομάζεται επίσης και τέντες), είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για τη διοργάνωση υπαίθριων εκδηλώσεων. Λόγω του μεγέθους του, δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της εκδήλωσης. Οι σκηνές είναι τα πιο αισθητά αντικείμενα στις φωτογραφίες και μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη των καλεσμένων.

Ψάχνετε να βρείτε μια μοναδική τοποθεσία για την εκδήλωσή σας; Αυτή η καταπληκτική σκηνή με τη μορφή αράχνης θα θαμπώσει τους καλεσμένους σας με το ασυνήθιστο σχήμα και μέγεθος της! Ο μουσαμάς της σκηνής Μεξικό τεντώνετε ως το έδαφος, και δημιουργεί ένα πρόσθετο καλυμμένο χώρο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς. Αυτή η σκηνή μπορεί να προσφέρει ένα ιδανικό χώρο για ιδιωτικά και εταιρικά πάρτι, φεστιβάλ, παρουσιάσεις προϊόντων, εκθέσεις και πολλά άλλα!

Διαστάσεις:
Στάνταρ πλάτος: 20 m
Στάνταρ μήκος: 5 m
Ύψος τοιχώματος: 2,8 m ή 3,8 m

Κατασκευή:
Στιβαρή αλουμινοκατασκευή με διάσταση του βασικού προφίλ 140x70 mm, τοποθετημένο σε μια βάση από γαλβανισμένο ατσάλι. Υπάρχει δυνατότητα εξοπλισμού με δάπεδο, πόρτες, συμπαγείς τοίχους από πάνελ PVC ή παράθυρα.

Μουσαμάδες:
πολυβινύλιο με επικάλυψη πολυεστέρα, Ferrari Precontraint 702 με πυκνότητα 830 gr./m².Σκηνή Mexico, εικόνα 2347Σκηνή Mexico, εικόνα 2348Σκηνή Mexico, εικόνα 2349Σκηνή Mexico, εικόνα 2350

Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας