ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ ΣΚΗΝΕΣ

Σκηνή Nevada

Αρ. κατηγορίας: K/NEV

Οι σκηνές (ονομάζεται επίσης και τέντες), είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για τη διοργάνωση υπαίθριων εκδηλώσεων. Λόγω του μεγέθους του, δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της εκδήλωσης. Οι σκηνές είναι τα πιο αισθητά αντικείμενα στις φωτογραφίες και μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη των καλεσμένων.

Έχοντας κλασσικό σχήμα, και μεγάλους εσωτερικούς χώρους και πολλές εφαρμογές η σκηνή Nevada έχει πολλές χρήσης: χώρος κατάλληλος για φιλοξενία ποικίλων δραστηριοτήτων - εταιρικά και ιδιωτικά πάρτι, εμπορικές εκθέσεις και παρουσιάσεις, συνέδρια, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η σκηνή Nevada μπορεί επιπλέον να εξοπλιστεί με πόρτες, τοίχους με παράθυρα, διαφανή στεγών, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό και πολλές ευκαιρίες για διακόσμηση.

Διαστάσεις:
Μέγιστο ύψος: 8 m.
Ύψος τοίχου 2,9 m
Πλάτος στη βάση: 13,15 m.
Εμβαδόν: έως 137 m²

Κατασκευή:
Στιβαρή κατασκευή από αλουμινίου με το βασικό προφίλ 140x70 mm, τοποθετημένο σε βάση από γαλβανισμένο ατσάλι. Δυνατότητα εξοπλισμού με δάπεδο, πόρτες, συμπαγείς τοίχους από πάνελ PVC ή παράθυρα.

Μουσαμάδες:
πολυβινύλιο με επικάλυψη πολυεστέρα που απομονώνει το φως, Ferrari Precontraint 702 με πυκνότητα 830 gr/m².Σκηνή Nevada, εικόνα 2346Σκηνή Nevada, εικόνα 2345

Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας