ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ ΣΚΗΝΕΣ

Σκηνή Αθήνα

Αρ. κατηγορίας: К/AT5/5

Οι σκηνές (ονομάζεται επίσης και τέντες), είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για τη διοργάνωση υπαίθριων εκδηλώσεων. Λόγω του μεγέθους του, δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της εκδήλωσης. Οι σκηνές είναι τα πιο αισθητά αντικείμενα στις φωτογραφίες και μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη των καλεσμένων.

Με την χαριτωμένη της σιλουέτα η σκηνή Αθηνά είναι πόλος έλξης για κάθε εκδήλωση. Ο διακοσμητικά αρθρωτός σχεδιασμός της που συνδυάζεται εύκολα με άλλα σκηνές είναι ιδανικός για ιδιωτικά πάρτι και πάρτι στον κήπο, εκλεπτυσμένες δεξιώσεις ή κομψές συνθέσεις πολλαπλών σκηνών.
Η σκηνή Αθηνά Κ / AT5 / 5 μπορεί επιπλέον να εξοπλισθεί με τοίχους με παράθυρα, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό.

Βασικές λεπτομέρειες της σκηνής Αθηνά:

Δομή:
Αυτοφερόμενη κατασκευή από διελασμένο αλουμίνιο με κινούμενο ιστό και χαλύβδινα καλώδια στήριξης και βάση από γαλβανισμένο χάλυβα. Η αγκύρωση της βάσης γίνεται με πυλώνες χάλυβα ή βάρη ανάλογα με τις συνθήκες στο πεδίο εγκατάστασης. Η σταθερότητα του εξοπλισμού εξασφαλίζεται με αντιανεμικά στοιχεία. Η συνολική κατασκευή και αξεσουάρ ακολουθούν τα πρότυπα παραγωγής „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”.

Πτερύγια οροφής:
Τα πτερύγια οροφής είναι κατασκευασμένα από πολυεστερικό ύφασμα διπλής όψης με απανωτές στρώσεις με επικάλυψη PVC. Η πυκνότητα του υλικού κυμαίνεται μεταξύ 780g / m έως 950g / m. Τα πτερύγια είναι άκαυστα σύμφωνα με τα πρότυπα M2, DIN 4102 B1 και BS 5438. Το υλικό φέρει επικάλυψη προστατευτικού στρώματος UV και έχει επεξεργαστεί για προστασία από σήψη και μούχλα.

Πλευρικά τοιχώματα:
Κατασκευάζονται από το ίδιο υλικό όπως τα πτερύγια οροφής. Μπορεί να είναι διάφανα, ημιδιάφανα λευκά και λευκά (blackout). Κάθε τοίχος έχει πλάτος 5 m και αποτελείται από δύο κομμάτια των 2,5 m, συναρμολογούμενα με φερμουάρ.

Μέγεθος:
Τυποποιημένο πλάτος: 5 μ.
Τυποποιημένο μήκος: 5 μ.
Ύψος πλευράς: 2,8 μ.
Ύψος κορυφής: 5,7 μ.
Εμβαδό: 25 τ.μ.Σκηνή Αθήνα, εικόνα 2309Σκηνή Αθήνα, εικόνα 2308Σκηνή Αθήνα, εικόνα 2307

Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας