ΠΡΟΪΟΝ ISSUU

Right Rental

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Right Rental Special Events Services προσφέρει υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων, σχεδιάζοντας και παραδίδοντας έτοιμες προσωρινές εγκαταστάσεις (σκηνές) για μερικές από της πιο διάσημες αθλητικές, πολιτιστικές, εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Right Rental έχει περισσότερο από 15 χρόνια εμπειρίας και έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση εμβληματικών εκδηλώσεων όπως το παγκόσμιο κύπελλο σκι στο Μπάνσκο, το τουρνουά του παγκοσμίου πρωταθλήματος γκολφ "Volvo World Match Play Championship", το παγκόσμιο κύπελλο βόλεϊ, το παγκόσμιο κύπελλο τένις γυναικών, το παγκόσμιο κύπελλο στίβου, τα παγκόσμια πρωταθλήματα αερόμπικ, πάλης, γυμναστική και πολλά άλλα. Η εταιρεία μας είναι ένας από τους χορηγούς της Βουλγαρικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες του κάθε πελάτη οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η Right Rental είναι η προτιμώμενη πάροχος υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων διεθνών εταιρειών, όπως: Coca Cola, BASF, American Chamber of Commerce, JTI, BAT, Porsche, Hyundai, KPMG, UNIQA, LIDL, Unicredit Bulbank, EFG Postbank, IKEA, HP, Lufthansa Technik, Mercedes, Nissan, Peugeot, Audi, Volkswagen, Microsoft, Nokia, NESTLE, Kraft Foods, Chipita, METRO, Eveco, AVON, OMV, Lukoil, Shell και πολλές άλλες.

Είμαστε συνεργάτες και προμηθευτές σε μεγαλεπήβολα φεστιβάλ όπως το Elevation, Spirit of Burgas, A to Jazz, της συναυλίες των Madonna, Depeche Mode, Elton John, Kylie Minogue, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Sade, Tom Jones, Roxette, Sting, Joe Cocker, George Michael, Aerosmith.

Τα τελευταία χρόνια η Right Rental υπέστη μια έντονη περίοδο ανάπτυξης. Η εταιρεία επενδύει σε δικά της περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων μοντέλων σκηνών Veldeman Structure Solutions και Mastertent και της μοναδικής σύλληψης δημιουργία Dinner in the Sky. Η ομάδα μας έχει εξειδικευτεί από την κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία Veldeman Structure Solutions και τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και ασφάλειας.

Η Right Rental Special Events Services είναι παγκόσμιος προμηθευτής εξοπλισμού και υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων στης γειτονικές χώρες - Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, ΠΓΔΜ και Αλβανία.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν συνολικό σχεδιασμό και διαχείριση των εκδηλώσεων τους, ή την δυνατότητα ενοικίασης του εξοπλισμού που τους είναι απαραίτητος. Καμία εκδήλωση για την Right Rental δεν είναι ούτε πολύ μεγάλη, ούτε πολύ μικρή, πάρα πολύ μακριά ή πολύ αντισυμβατική, ώστε να την αναλάβει και να την φέρει εις πέρας με επιτυχία. Είτε εξυπηρετούμε μια απλή γιορτή, είτε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, φροντίζουμε να προσφέρουμε άψογη εκτέλεση και η επαγγελματική μας προσέγγιση είναι η ίδια ενώπιων τον πελατών που μας εμπιστεύονται. Οι συνεχείς επενδύσεις της εταιρείας σε έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων και σε ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζουν ότι οι πολύπλοκες διοργανώσεις κάθε είδους εκδηλώσεων θα παραδοθούν με απόλυτη υπευθυνότητα στην παγκόσμια αγορά.