Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ПРОМОЦИИ

Отопление и климатизация с -20% отстъпка + дизайн на вашето фирмено или коледно парти

 

Отопление и климатизация -20% отстъпка

В хладния сезон чудесно решение при събитията на открито е възможността за отопление. Цялата ни гама от немски, белгийски и италиански шатри и временни конструкции могат да бъдат допълнително оборудвани със стени и отоплени по подходящ начин.

Възползвайте се от -20% отстъпка при наем на оборудване за отопление през есенния сезон.

Разполагаме с различни системи за отопление:

 

В зависимост от вида и спецификите на вашето събитие, нашият Търговски отдел ще ви консултира за необходимото ви отопление, което да осигури комфорта на вашите гости.

Потърсете ни на тел. 0700 13 700 или ни пишете на office@rightrental.net

 


Нови по-ниски цени на светещи мебели

Дизайнерската ни колекция от "Светещи мебели" се увеличи, за да предложим по-голямо разнообразие в дизайна и изграждането на:

 

 sveteshti-mebeli-pod-naem-Right-Rental

 

Ние, от Райт Рентал,  намалихме трайно цените на светещото ни оборудване, за да дадем възможност на вас, нашите партньори, да реализирате още по-незабравими събития. Цялостните решения са наша страст, затова консултираме и изготвяме цялостна концепция и дизайн за събития.

 

Всички светещи мебели имат възможност за брандиране!

 

Разгледайте пълната колекция от светещи мебели и декор, изберете подходящите модули за вашето събитие и ни изпратете запитване за оферта. Убедете се сами в по-ниските цени!

katalog-sveteshti-mebeli

 

*Имате още въпроси? Потърсете ни на тел. 0700 13 700 или office@rightrental.net и Търговският ни отдел ще ви предложи най-доброто решение за вашето събитие.