Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
НОВИНИ

Светещо оборудване от Райт Рентал, което ще озари празника Ви

Съществуват редица критерии, чрез които можем да степенуваме или оценяваме класата, стила и идеята (темата) на едно празненство. Сред тях са мястото, на което се провежда, количеството гости, храната, напитките, обзавеждането, музиката, програмата (игри, състезания, тостове, подаръци), оригиналността на тематиката, грижата за детайлите, изненадите, дрескодът, блясъкът и атмосферата. Макар повечето от нас да са запознати с тези ключови елементи, способни да вдигнат „рейтинга” на всяко парти, някои от тях редовно биват пренебрегвани или оставяни на заден план.

Колкото и странно да звучи, осветлението оказва огромно влияние върху атмосферата, настроението и класата на всеки празник. Така например естествената светлина навява коренно различни асоциации от изкуствената, по-мрачните (по-тъмни) събития „говорят” за интимност, загадъчност и уют, докато ярките са доста по-официални и тържествени по характер. Източникът на целия този блясък също не е за подценяване. Дизайнът, видът и местоположението на светещото оборудване трябва да бъде съобразено както с темата на празненството, така и с цялостната декорация. Един от най-стилните и интересни начини да осветите партито си без то да заприлича на операционна маса, космически кораб или магазин за лампи е да използвате красиви свещници и/или фенери. Тези детайли ще Ви осигурят едновременно изисканост и приятна светлина.


Райт Рентал ще Ви очарова с богатата си гама от оборудване под наем, което може да превърне всяко събитие в незабравимо, стилно и запомнящо се парти. Тук ще откриете не само разнообразие, красота и функционалност, но и атрактивни цени, качество, оригиналност и ценни идеи. Можете да избирате между безброй различни модели, цветове, форми и размери, между маси и столове за официални събития (сватби, изложения, фирмени тържества), модулни кубове и табуретки за бляскави коктейли или пейки за уютно барбекю в градината. Оборудвайте кухнята на празненството си с високотехнологични и полезни пособия като газови котлони, парни конвектомати, фритюрници, кафемашини, шоколадови фонтани, блендери и специализирани уреди ( машини за хот–дог, супници, плочи за пици, котлони за палачинки). Украсете масите с пъстри покривки или еластани, стилни дисплеи или шампаниери, елегантни комплекти от прибори, кокетни вази или интересни декорации. Прибавете уют и класа към тържеството си чрез удобни, луксозни и оригинални мебели (дивани, масички, фотьойли) или озарете празника с неповторимото светещо оборудване, коeто фирмата предлага.

Райт Рентал ще Ви предложи декоративни елементи, които не просто ще придадат на събитието Ви стил, красота и изискана атмосфера, но и ще го изпълнят с блясък, мека светлина, романтика и загадъчност. Можете да избирате между редица разнообразни модели фенери и свещници, подходящи за всеки повод, тематика и вид парти. Тези изящни продукти ще Ви осигурят уютна обстановка, достъпен лукс, празнично настроение, нотка игривост и щипка среднощни мистерии. Светещото оборудване под наем, което фирмата предлага, със сигурност ще озари тържеството Ви, превръщайки го в незабравим, скъп и ярък спомен, за който всички гости ще говорят.

Чудите се как да спретнете перфектното парти? Доверете се на професионалистите и просто се насладете на резултата. Райт Рентал ще Ви осигури всичко необходимо, за да изживеете една приказна нощ в компанията на близки, приятели и/или колеги. Не се колебайте повече, а изберете най-доброто за Вас и Вашите гости.Светещо оборудване от Райт Рентал, което ще озари празника Ви, малка снимка 2436Светещо оборудване от Райт Рентал, което ще озари празника Ви, малка снимка 2437Светещо оборудване от Райт Рентал, което ще озари празника Ви, малка снимка 2438Светещо оборудване от Райт Рентал, което ще озари празника Ви, малка снимка 2439